fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Blickarna vänds till Sverige och ett boka spel på Betfair Exchange i Division 2

Publicerad

on

Ikväll spelas det final i EL, jag hoppar denna ovissa tillställning. Jag har inte en susning om vilket lag som ska vinna. Jag vänder blickarna istället till riktig gräsrotsfotboll och hittar ett riktigt bra spel nere i Skåne. Ett boka spel på Betfair Exchange, när rikemans klubben Hittarps IK möter lika fattiga Qviding.

Hittarps IK – Qviding

Spelförslag:

Liga: Div 2 Västra Götaland / Land: Sverige / Spelplats: Laröds IP, Helsingborg / Spelstopp: 29/5 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 2,60 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Hittarp ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Qviding vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel endast om Hittarp vinner. Då förlorar jag oddset 2,60 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 1600 kronor

Laröds IP, en av de finaste anläggningarna i Sverige!

Hittarps IK är en rik välmående klubb utanför Helsingborg, en klubb som det andas optimist i lång väg innan man ens har kommit till den lilla förorten. Fotbollsarenan Laröds IP, ligger så bra en fotbollsarena kan göra, gräset doftar nyklippt och fiket på arenan luktar, nybryggt Zoégas och nybakade bullar. Det säljs riktig korv med skinn, inte den skiten som finns i Stockholm med omnejd som kallas Hot Dog. Ja allt är en enda stor idyll. Men sen är det stopp! Klubbens A – lag består av unga killar, där de flesta kommer från egna ledet, eller spelare som är på väg att avsluta sin karriär. Laget är ett lag som kommer hålla till i de nedre regionerna av serien och det finns inga förhoppningar om att man ska ta sig upp på topp tre, i alla fall inte detta året. Trots att klubben är riktigt välmående, satsas det inte på att köpa in spelare och betala dyra löner, vilket är ett riktigt bra sundhetstecken. Vill man spela högre upp som ung lovande spelare, så har man Helsingborgs IF runt knuten, men även Eskilsminne och lite längre bort, också Landskrona Bois. S 8 V 3 O 3 F 2 P 12:9 P 12, gör att man är inför dagens match är på en sjunde plats i serien. Mest för att man kryssat ett par omgångar. Man har trots allt bara förlorat två av åtta matcher så laget är inte dåligt. Det är en jämn serie och de två lag man förlorat mot är båda lag som ligger efter Hittarp i serien. Senast förlusten kom mot Halmia (2-1) och matchen innan mot ett sämre lag nämligen Eslöv hemma (2-0). Nu tar man emot ett lag som inte har haft det lätt de senaste åren, men som vädrar morgonluft och då kommer det unga, rika förortslaget få klara problem, med att ta hem alla tre poängen, därför känns boka spelet alldeles utmärkt. Hittarp har blivit favorit, vilket verkligen inte ska stämma enligt undertecknad och tackar givetvis för det, då boka spelet inte sticker iväg i kostnad vid ett eventuellt fall.

Qviding är en klubb med mycket strul, men kanske är man på väg att resa sig igen!

Ibrahim Bah frälser Qviding, en lovande spelare från IFK Göteborg som fått ny tändning i Qviding.

Qviding är ett lag som man antingen älskar eller hatar, det finns inga mellanting. För några år sedan var just Qviding med på tipskupongen under sommaren och de förlorade alla matcher, sen plötsligt vände det och de började vinna alla matcher, när oddsen på den var skyhöga. Det snackades om läggmatcher och att det var mycket spel på just Qviding, inget kunde dock bevisas, mer än att ett antal matcher blev stängda innan matchstart. Klubben har också fuskat med RF bidragen och blivit återbetalningsskyldiga, men det har även andra klubbar gjort så vi kanske inte så stort inför kvällens match. Det vi ska i tänka på, är att det är en fattig klubb som gjort det mesta för att få ihop till sina löner för klubbens anställda. Nu har man börjat serien alldeles utmärkt och placerar sig på en andra plats inför kvällens match S 8 V 5 O 0 F 3 M 23:13 P 15, de tre förlusterna kom efter varandra först mot Onsala (4-3) som placerar sig på en femte plats. Assyriska hemma (1-2), ett lag på åttonde plats och sen förlorade man mot serieledande Rosengård (3-2). Senaste matchen kom man tillbaka i vinnarspåret igen när man besegrade ett sjätte placerat Ullareds IK (5-1). Laget är bra och man har lånat ett par riktigt lovande juniorer, bland annat från IFK Göteborg. Ikväll tar de med sig minst en poäng till Östra Göteborg.

Varning för!

Allt kan hända i en division 2 serie. Men Qviding är starka och med boka spelet så känns spelet klockrent. Hittarp är inte tillräckligt starka för att stå emot, ett för dagen bättre Qviding.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen