fbpx
Connect with us

Allsvenskan: Speltips inför Hammarby – Malmö FF

Publicerad

on

På onsdag är det dags för Allsvenskan igen, då serieledande Hammarby tar emot ett mycket formsvagt Malmö FF på Tele 2 Arena. Bajen är fortsatt obesegrade i Allsvenskan och har hittills lyckats plocka hela 22 poäng på åtta matcher under denna säsong. 

Unibet:Gör valfri insättning – få 500% insättningsbonus

Tidigare i veckan blev det alltså klart att Magnus Persson fick lämna tränarposten i Malmö med omedelbar verkan. Daniel Andersson kommer nu att leda Malmö FF fram till det allsvenska uppehållet. Klubben har dock meddelat att man jobbar parallellt med att hitta en ny huvudtränare – efter sommarens fotbolls-VM. Malmö FF har haft en otroligt tuff start i Allsvenskan denna säsong då man bara har elva poäng på nio matcher spelade – nu måste man försöka vända på denna usla trend.

Unibet: Malmö FF över 5.5 hörnor – 2.43 gånger pengarna

Ett spel som på förhand känns oerhört fint är Malmö över 5.5 hörnor i matchen – till 2.43 gånger pengarna. Då jag förväntar mig en matchbild där båda lagen kommer att anfalla, kommer även ytorna bakom Hammarbys backlinje att öppnas upp. Malmö har även väldigt starka huvudspelare i form av bland annat Carlos Strandberg och Markus Rosenberg – något som skåningarna vill utnyttja genom fasta situationer. Även att laget får in Daniel Andersson som ny tränare kommer att ge spelare ett lyft och detta brukar ofta ge en otrolig boost i självförtroendet, då man börjar om på ruta ett.

Unibet: Båda lagen gör mål – 1.63 gånger pengarna

Det andra värdet i matchen finner jag i att båda lagen ska göra mål, detta spel känns som det lite mer säkrare spelet. Båda lagen gillar att ha bollinnehavet och föra spelet i sina matcher, därför ser jag att kontringsspelet kommer att ha en stor betydelse likt samma rek som hörnorna. Både Hammarby och Malmö behärskar även sitt kontringsspel på ett mycket fint sätt, därför tror jag stenhårt på att båda lagen kommer att göra minst ett mål vardera.

På förhand ser detta ut att bli en helt fantastisk match då det redan har sålts ca 22 000 biljetter och vi hoppas att det blir ett soligt och kokande Tele 2 Arena under onsdagskvällen.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen