fbpx
Connect with us

SPELTIPS 14/9 Inför Kalmar – Norrköping : Viktig trea står på spel!

Publicerad

on

Det är två allsvenska lag med krisstämpel som kliver in på Guldfågel arena ikväll. Kan något av lagen vända trenden och äntligen vinna för att få ett bättre läge i tabellen!

Spelanalysen:

Kalmar ligger i absoluta bottenskiktet med en 15:e plats och har på de fem senaste bara orkat sparka ihop 3 poäng och har 6-11 i målskillnad. Man kan trots det se att det finns en liten potential i laget, framför allt på fasta situationer som inkast, hörnor och frisparkar. Laget bedriver en destruktiv fotboll med enbart kontringar och just fasta som anfallsvapen. Nu måste dessa vapen sitta ikväll om man inte ska fortsätta vara bland de andra isbjörnarna längs ner i tabellen – Norrköping är i stort sett lika urusel form, man har 4 poäng och 9-10 i målskillnad på de fem senaste. Försvaret är som ett isflak, senast blev det 2 i baken möt Östersund och innan dess hela 4 mot Örebro. Vad har hänt med laget som har köpt och kontrakterat spelare som kostat mer än hela Grönlands BNP! Tar man inte en trea ikväll kan man nog räkna bort laget som topp tre, även om man skulle ta en vinst mot MFF i nästa omgång. Alltså en viktig match för bägge lagen där tre poäng är ett måste. Jag ser en match där Norrköping kommer vara det spelförande laget och driva spelet, medans Kalmar som vanligt kommer slå undan och leva på de långa inkasten från mittplan. Kan Norrköping sluta darra som en kall pensionär i is badet så ska detta vara en trea som ska räknas hem. Man är bättre på alla positioner även om det formmässigt inte ser så ut.

Spelet:

Jag hoppar på isflaket och hjälper Norrköping till en trea som är den första sen 17 augusti. Till fina 2 gånger pengarna spelar jag 500 kr på 888 sport.

 

 

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN . 👇

 

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen