fbpx
Connect with us

SPELTIPS 12/9: En dubbel spelas på William Hill i väntan på Premier League start

Publicerad

on

Två singel matcher bildar en riktigt bra dubbel till över två gånger pengarna, allt i väntan på dagens säsongspremiär i Premier League.

MATCH 1 TVÅÅKERS – VÄRNAMO

Värnamo är klasser bättre, det enda som kan störa tre poäng är nonchalans, men gör man jobbet plockar man en trea idag. Värnamo har inte förlorat en match sedan 5 juni och de fem senaste har det blivit 14-4 i målskillnad och fyra segrar och ett kryss – Tvååker gör det bra men är ett bottenlag som krigar om nytt kontrakt och här ska man inte ha något att hämta. Trots att Tvååker inte har mer än en förlust på de fem senaste, där det också blivit tre kryss och en vinst så kommer det inte att räcka till i denna match. . ”Vår” säsongens match slutade med en 4-2 seger för Värnamo.

MATCH 2 QVIDING – LANDSKRONA

Landskrona har förväntningar på sig att ta klivet upp och det har varit lite oroligt när man inte riktigt fått till vinsterna de senaste matcherna. Laget har tre segrar och två kryss vilket är en liten missräkning när det varit matcher som skulle innebära fem raka segrar. Trots detta placerar man sig på en tredje plats med lika många poäng som tvåan Utsikten, som har kvalplatsen – Qviding har ännu en gång rest sig och har ”bara” två förluster de fem senaste, men det är också två kryss och en seger. Man placerar sig på en 13:e plats och sist förlorade man mot bottenkollegan Eskilsminne med hela 3-0 på bortaplan. ”Vår” matchen slutade med 2-0 seger för Landskrona.

DUBBELN: VÄRNAMO & LANDSKRONA VINST

ODDS: 2.07

 

PREMIER LEAGUE START IDAG OCH VI ERBJUDER ER ATT SPELA HELT RISKFRITT PÅ VALFRI MATCH I PREMIER LEAGUE VIA LÄNKEN NEDAN 👇

Till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen