fbpx
Connect with us

SPELTIPS 9/9: Avspark 16.00 i Chile – Topplaget vinner!

Publicerad

on

Det är fin match i Chile som väntar klockan 16.00, där absoluta topplaget U. Catolica på bortaplan möter Huachipato.

Spelanalysen:

Huachipato som har spelat ihop 14 poäng på 9 matcher, har en målskillnad på 12-11. Detta att jämföra med Catolica som har 20-8 i målskillnad och 22 poäng med 9 spelade matcher. Formen är god för bägge lagen där faktiskt hemmalaget har bättre form de fem senaste och bara har två förluster medans bortalaget har tre förluster och två vinster på de fem senaste. Trots detta ser jag      U. Catolica som det klart bättre laget då man faktiskt är ett ett lag som förra året vann serien med hela 19 poäng förre dagens hemmalag. Jag spikar igen kistan med en fin tvåa till 1,88 i odds.

RYGGA MIG OCH FÅ 100 KR EXTRA PÅ 888 SPORT ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN  

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen