fbpx
Connect with us

FC Barcelona

Liverpool är ute efter Barcelonamålvakten

Publicerad

on

Jürgen Klopp verkar inte vara helt nöjd med målvaktsuppsättningen i Liverpool för tillfället. Enligt sajten TeamTalk ryktas nu tysken vara ute efter FC Barcelonas andremålvakt Jasper Cillessen – för hela 627 miljoner kronor. 

Cillessen imponerade stort under sin femårsperiod i Ajax där han lyckades vinna 3 ligatitlar, vilket ledde till att Barcelona valde att köpa loss honom under sommaren 2016. Tiden på Camp Nou har dock inte gått enligt holländarens planer. Den 28-årige målvakten inte har startat en enda La Liga-match denna säsong eftersom Valverde har valt att ha Marc-Andre Stegen som sin solklara nummer ett.

Cillessen ska nu ha tröttnat på att nöta bänk och en flytt i sommar verkar inte vara allt för långt borta. Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo är det Liverpool som sitter i förarsätet vad gäller en övergång från Katalonien. Uppgifterna gör även gällande att Jurgen Klopp är ute på marknaden och letar målvakter då, Simon Mignolet har förpassats till bänken och förväntas lämna i sommar.

Tidigare har det rapporterats om en övergång för Romas succémålvakt Alisson Becker – men Roma har dementerat uppgifterna om en potentiell övergång för brassen.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen