fbpx
Connect with us

VIDEO: Se Zlatans nya reklamfilm för Bethard

Publicerad

on

Zlatan Ibrahimovics framfart i MLS har nog inte gått många förbi. Inte heller det faktum att han är ny ambassadör för Bethard har direkt flygit under radarn. Nu har Bethard släppt sin andra reklamfilm med den svenska stjärnan tillsammans med skådespelaren Dragomir Mrsic.

I samband med Zlatan Ibrahimovics flytt från Manchester United till LA Galaxy, meddelades det även att svensken blir en ny ambassadör för spelbolaget Bethard. Flera röster höjdes om att övergången var en del i detta nya samarbete, då det inte är lagligt att samarbeta med ett spelbolag samtidigt som du är aktiv fotbollsspelare i Premier League – något som inte gäller i den amerikanska fotbollsligan.

Här kan du se reklamfilmen:

Bethard har tidigare framställts som ett hårt och tufft spelbolag, en approach dom nu vill skala av med hjälp av Zlatan Ibrahimovic. Spelbolaget har även valt att värva in regissören Felix Herngren för att se över videoproduktionerna framöver.

Se till att ta del av Bethards erbjudande för alla nya kunder – 125% i insättningsbonus för alla nya kunder.

 

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Bethard genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri insättning – få upp till 125% insättningsbonus
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Bethard
  • Bethards generella regler och villkor gäller

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen