fbpx
Connect with us

VIDEO: Bethard presenterar Zlatan Ibrahimovic med ny reklamfilm

Publicerad

on

Förra veckan blev det klart att Zlatan Ibrahimovic lämnar spel i Premier League och Manchester United för ett nytt äventyr i MLS och LA Galaxy. Under gårdagen presenterades han även som spelbolaget Bethards nya kompanjon – i en ny reklamfilm tillsammans med Dragomir Mrsic.

Förra veckans hetaste ämne – förutom de chilenska supportrarna på Friends Arena – var Zlatan Ibrahimovics flytt från Manchester United till LA Galaxy. Efter att ha brutit sitt kontrakt med klubben var svensken fri att välja vilken klubb han ville.

Nu när han väl är i USA är det, juridiskt sett, helt okej för Zlatan att hoppa på ett nytt äventyr i form av ambassadör för spelbolaget Betfair. Något som inte var lagligt medan han spelare i England. Inför Zlatans ankomst till spelbolaget har han även hunnit med att spela in en rykande färsk reklamfilm tillsammans med kompisen och skådespelaren Dragomir Mrsic.

Och visst har han många strängar på sin lyra, den gode Zlatan. Vi ger i alla fall klart godkänt betyg för skådespelarinsatsen i reklamen.

Här kan du se Bethards nya reklamfilm:

Bethard har tidigare framställts som ett hårt och tufft spelbolag, en approach dom nu vill skala av med hjälp av Zlatan Ibrahimovic. Spelbolaget har även valt att värva in reggisören Felix Herngren för att se över videoproduktionerna framöver.

Se till att ta del av Bethards erbjudande för alla nya kunder – 125% i insättningsbonus för alla nya kunder.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen