Connect with us

Spelarbetyg: Isco hade stor show mot Malaga

Publicerad

on

En relativt tempofattig afton på Estadio La Rosaleda, där Zinedine Zidane valde att ställa över bland annat Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Luka Modric och Raphael Varane. Trots detta tog laget en realtivt komfortabel seger med 2-1 efter mål av Isco och Casemiro.

Tabelljumbon Malaga kom till spel med hopp om att försöka gripa tag i det allra sista halmstrået vad gäller att undvika nedflyttning. Så blev dock inte fallet och i en matchbild, där spelet påminde mycket om ett träningspass, tog Real Madrid tre nya poäng.

Här är alla spelarbetyg från matchen:

• Navas 3+
    Stabilt agerande när han sattes på prov, räddade bland annat ett friläge i första halvlek men keepern fick tyvärr inte hålla nollan.
  • Carvajal 4
    En maskin som var lite överallt, oavsett motstånd så visar han vilja och arbetskapacitet.
  • Vallejo 3
    Talangen var stabil fram till matchens sista sekund då han inte lyckades rensa undan inlägget som ledde till Malagas reducering. Han stod förövrigt rätt och visade upp sin fina passnings fot.
  • Ramos 3+
    Stabil insats av capi. Med tanke på att det var många unga spelare på plan så behövdes han som ledare och han var nära på att bli målskytt dessutom.
  • Theo 3
    Han börjar bli bättre och bättre för varje match han får chansen, ikväll var han trygg med allt han gjorde vilket var ovanligt för ett par månader sen.
  • Casemiro 3+
    Fick 90 minuter på sig att slipa på formen inför CL semin nästa vecka och blev även målskytt. Behöver ha bättre koll runt omkring sig och släppa boll mycket tidigare.
  • Kovacic 3+
    Fin insats av duracell kroaten matchen igenom. Var nära på att bli målskytt, jobbade hårt i defensiven och fördelade bollar offensivt. Visade upp hela sitt register.
  • Isco 4+
    Ett mål, en assist och applåder från publiken i Malaga. Helt klart matchens lirare. Ersattes av Mayoral i minut 72.
  • Vazquez 3+
    Lucas Vazquez gör som vanligt jobbet Zidane förväntar sig. Han hjälpte till att försvara på sin kant och var hela tiden med i offensiven, kunde ha blivit målskytt i första halvlek och det är i stort sett bara det som saknas i hans spel.
  • Asensio 2+
    Liksom resten av laget var Asensio aktiv och rörde sig över stora ytor. Behöver dock våga ta för sig mera i en match som denna, han måste våga presentera hans vänsterbössa oftare, gå på egna avslut och tajma inläggen bättre. Blev utbytt i minut 66.
  • Benzema 3
    Fransmannen gör det mesta perfekt i spelet och låg bakom Reals andra mål men när han själv ska avsluta så saknar han självförtroende och är bedrövlig framför mål. Borde ha gjort minst ett mål idag. Det har varit den värsta säsongen för Benzema framför mål.Avbytare:

• Ceballos 3
      Han är en spelare för framtiden. Han gjorde ett piggt inhopp och var spelsugen, förhoppningsvis så får han fler chanser i de resterande matcherna.
    • Mayoral 2+
      Var pigg i benen, jobbade stenhårt och hade ett svagt avslut på mål.
  • Zidane 3+

Zizou var aktiv på sidan och visade att den här matchen inte var betydelselös. Taktiskt perfekt genomförd match då Malaga knappt kom någonstans och sättet han roterar på kommer många lag att ta efter de närmaste åren. Borde ha gett Llorente/ Achraf några minuter också när han ändå hade ett byte kvar.

Statistik från matchen: Avslut mot mål: 9-13 Bollinnehav %: 41-59 Hörnor: 4-7 Gula kort: 4-0