fbpx
Connect with us

Oliver Kahn: ”Lewandowski lever inte upp till statusen han försöker skapa”

Publicerad

on

Bayern Munchens legendariska målvakt, Oliver Kahn, var inte mild i kritiken mot Robert Lewandowski efter den första semifinalen i Champions league mot Real Madrid.

Polske Robert Lewandowski har länge ryktats till Real Madrid och har uttryckt sin vilja att spela för de vitklädda spanjorerna vid ett flertal tillfällen.
Precis när ryktet kanske är som hetast lottades Lewandowskis Bayern Munchen mot Real Madrid i semifinalen av Champions League.

Alla ögon på Lewandowski

Första mötet lagen emellan spelades i onsdags tidigare under veckan och Lewadows lämnade matchen mållös. Trots att tyskarna hade 13 avslutsförsök fick Lewandowski endast till ett skott på mål, det bör även tilläggas att han brände ett friläge i ett kritiskt skede av matchen.

Med allas blickar riktade mot Lewandowski var det många som förväntade sig att han skulle bevisa en gång för alla varför Real Madrid bör köpa honom, och kanske i viss mån, varför Bayern Munchen bör göra allt i sin makt för att behålla honom.

Svidande kritik

Många minns Bayern Munchens före detta tyska målvakt, Oliver Kahn, som den skräckinjagande målvakten vars blotta närvaro räckte till för att skrämma slag på motståndarnas anfallare.

Efter matchen som spelades i onsdags exploderade dock Kahn över Lewandowskis insats och sände ut svidande kritik mot spelaren via media.

– Han syns inte till i stora matcher, sa Oliver Kahn om Robert Lewandowski efter matchen.

Vidare uttryckte Kahn att Lewandowski helt enkelt inte lever upp till den statusen han själv försöker skapa.

Skoningslös

Kritiken kan låta överdrivet hård mot en spelare som har varit Bayern Munchens skyttekung de senaste säsongerna. Kahn rättfärdigade dock sin kritik genom att anklaga Lewandowski för Bayern Munchens förlust mot Real Madrid:

– Heynckes spelare kunde inte ta tillvara på sina målchanser och det var skillnaden. För att Lewamdowski ska leva upp till sin status måste han vara skoningslös, sa Kahn.

Hur vida Lewandowski är skoningslös framför målet eller inte låter vi vara osagt till dubbelmötet är färdigspelat, vad som däremot var skoningslöst var däremot Kahns hårda kritik mot den polske anfallaren.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfria insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen