fbpx
Connect with us

Spelarbetyg: Reservbetonat Barcelona fick med sig en poäng

Publicerad

on

Barcelona reste ner till Vigo för ett möte med ligaåttan Celta Vigo. Valverde valde att ställa över nästan hela startelvan från Champions League-mötet mot Roma – trots detta fick vi bevittna en väldigt fartfylld match Estadio De Balaidos.

Barcelona tog ledningen i slutet av första halvlek genom Ousmane Dembele. Det var fransmannens första mål i ligan. Celta Vigo kvitterade med halvlekens sista spark genom Jonny Castro – bakom en chanslös Andre Ter-Stegen.

I den andra halvleken tog Barcelona återigen ledningen via en tilltrasslad situation, Paco Alcacer var sist på bollen efter ett fint förarbete av Nelson Semedo. Inhoppande Sergio Roberto hann vara på planen i tio minuter innan han rev ner Iago Aspas och fick ett direkt rött kort. I slutet av matchen kunde Celta Vigo kvittera genom en väldigt misstänkt handssituation av samme Aspas.

Här är spelarbetygen från matchen (1-10):

 • Ter Stegen 9
  Matchens lirare idag i sin första match som kapten för Barcelona. Han har växt otroligt sedan förra året och är en av dom absolut bästa målvakterna.
 • Digne 6
  Fransosen blir godkänd i sin comeback efter skadan då han gör ett bra jobb defensivt. Mycket kvar att kräva i offensiven men helt okej idag.
 • Vermaelen 5
  Belgaren som också kommit tillbaks från skada alldeles nyligen kommer inte alls upp i nivå och såg väldigt skakig ut. Täcker första ytan väldigt dåligt vid första målet och var väldigt enkel att spela förbi.
 • Mina 7
  Var en utav planens bästa spelare också där han är väldigt självsäker och tuff i duellerna han går in i men det ser lite dåligt ut i försvar vid andra målet. Bra match med tanke på hur få minuter han har i kroppen och vilket motstånd det ändå var.
 • Semedo 6
  Gör det återigen bra i både defensiven och offensiven där man märker hur mycket han växt dom spelare. Man ser potentialen hos killen allt oftare nu.
 • Gomes 4
  Var väl allmänt helt okej i defensiven men ingen bra uppspelspunkt när vi väl hade bollen. Spelar en jättedålig boll som leder till första målet samt försvarar väldigt dåligt precis i läget efter det.
 • Paulinho 7
  Mittfältaren tog för sig på det sättet han kan bäst – och det är att bidra i offensiven. Följer konstant med upp i anfall och var alltid ett alternativ. Borde ha gjort mål också men Paco snodde det ifrån honom precis vid mållinjen.
 • Dembele 7
  Supertalangen visar prov på bra teknik och snabbhet då han hjälper till mycket i försvar och bidrar en del i anfallet. Gör ett snyggt mål som visar prov på bra teknik och kontroll. I övrigt godkänd.
 • Coutinho 7
  Fortsätter på det spåret som han var på senaste matchen. Är hela tiden spelbar i mitten och försöker alltid hitta alternativ där han är avgörande i spelmomenten. Har växt in i Barcelona otroligt mycket på kort tid och man ser fram emot och se mer från killen.
 • Denis Suarez 6
  Har enda sen han kommit tillbaks från frysboxen varit en spelare som man bara vill se spela hela tiden. Han har fått ett otroligt självförtroende och han har bara kommit tillbaka starkare och visar upp sin fotbollskunskap på en utmärkt nivå. Han har dock en bit kvar tills han når dom nivåerna där han kommer avgöra matcherna men det ser i alla fall bra ut.
 • Paco Alcacer 7
  Spanjoren fick ersätta den notoriske målskytten idag och står då för en assist och ett mål. Har bra mönster i sina löpningar och är spelbar hela tiden. Kämpar hela tiden stenhårt för laget och det lönar sig också.

Avbytare:

 • Messi 6
  Fick starta på bänken men kom sedan in och försökte påverka matchen till vår favör. Missade dock en väldigt simpel passning enligt Messis kvalitéer där han kunde frispelat Barcelona spelare men fick bollen rakt på motståndaren istället. Godkänt inhopp.
 • Roberto 3
  Fick också han hoppa in i den här matchen men var inte på plan länge nog för att bli svettig. Vår allsidige talang tog idag ett rött kort då han drog Aspas vid ett friläge och stoppade upp anfallet. Inte bra från hans sida idag och satte oss rejält i skiten. Väldigt dumt agerat.
 • Vidal
  Spelade för lite för att betygsättas.
  Valverde 6

  Tränaren som väldigt ofta har svårt att agera ute vid sidlinjen, var väldigt aktiv där han ofta var ute och instruera framförallt Vermaelen. Gjorde byten i rätt tid – men kanske fel spelare.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
 • Gör valfria insättning.
 • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

 • Du måste vara en ny kund hos Betfair
 • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen