fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelenFotboll

SPELTIPS 17/9 inför FK Neftchi – Galatasaray: Det ska råda klasskillnader mellan lagen!

Gammelsmurfen målar igen och tar laget vidare!

När Neftchi blir lottade mot turkiska Galatasaray så dra man en riktig nitlott som gör att laget knappast ska gå vidare i dagens Europa League spel – Om inte Galatasaray tror att det bara är att ställa in skorna och inte går för fullt vill säga!

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

 

En titt på lagen:

✅  Neftchi som kom tvåa förra året med hela åtta poäng upp till ligans dominanter Qarabag ska i normala fall inte ha en chans att komma vidare då ligan i hemlandet håller en klart lägre nivå än ligan i Turkiet. Laget förlorade dessutom helgens match på hemmaplan i ligan med 0-2 mot Sumqayit, ett lag som blev fyra i förra årets liga och hela 14 poäng efter dagens hemmalag. Ligan är ingen höjdarliga även om vi ofta ser landets bästa lag Qarabag dra sig fram ett antal omgångar både i CL och i EL. Neftchi är dock ingen duvunge i detta sammanhang, man brukar klara både en och två omgångar i Europa spelet, men denna gång blev det en riktig nitlott.

✅  Galatasaray var en gång ett storlag i Turkiet och har också varit det en gång i Europa. Nu är det ett slumrande lag som förlitar sig på att gammelsmurfen Radamel Falcao 34 år ska fortsätta spotta in mål och det fungerar givetvis i den numera mediokra turkiska ligan, så även mot lag som dagens motståndare. Man har dock några bra spelare att tillgå som offensiva mittfältarna Ardan Turan och Sofiane Feghouli från Algeriet, dessa båda kan bägge avgöra matcher om gammelsmurfen inte vaknar till liv vid avspark. Laget placerade sig på en medioker sjätte plats förra säsongen och var hela 13 poäng efter vinnaren Basaksehir. När serien startade upp i helgen blev det vinst hemma mot Gaziantep med klara 3-1. Ett Gaziantep som blev åtta förra säsongen tio poäng från Galatasaray. I matchen var gammelsmurfen Falcao riktigt vaken och gjorde två mål och en assist, dock ett mål var på straff och en straff kan man aldrig missa.

Matchanalysen:

✅ Här kan inte turkarna missa att gå vidare, skulle den gamle inte vara vaken så är det stor skillnad på varje position, detta avgör absolut matchen. Kan Galatasaray få hål på den parkerade Trabant bussen kan det rusa iväg ordentligt i målskörden, detta till trots en medioker gräsplan full med med tuvor, som liknade Friends arena. Jag lirar två spel i denna match trots en medioker plan. Jag kan inte se att Galatasaray ska missa att vinna denna match.

Spelet:

✅ Galatasaray 2:a till 1,49, insats 800 kronor.
✅ Galatasaray 2:a Asien -1 till 1,89, insats 800 kronor.
✅ Spelet lägger jag på 888 sport.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Tags

Relaterade artiklar