fbpx
Connect with us

SPELTIPS 7/12: INFÖR MÅNDAGEN SATSAS PENGARNA I SPANIEN OCH NORGE!

Publicerad

on

Söndagen blev riktigt bra när spelen avlöste varandra. Det var bara Lilleström som inte orkade med att spela sig upp till högst ligan. Nu ser jag möjlighet till att utnyttja deras misstag i måndagens spel.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ ULLENSAKER/KISA – SOGNDAL / SPEL 2:A / ODDS 1.65 / AVSPARK 13.00 ( OBSERVERA AVSPARKSTIDEN )
Då Lilleström inte orkade med att ta en trea i söndagens match så bjöd man in Sogndal till en sista match in på målsnöret. Vinner Sogndal denna match så har man tre poäng upp till Lilleström inför sista omgången. Båda lagen har dessutom innan denna match 23 plusmål var. Tyvärr är formen inte den bästa men man möter Ullensaker/Kisa som har ännu sämre form. Hemmalaget har också mycket att spela för då man bara har två poäng till godo till Grorud som ligger på kvalplats. Ullensaker/Kisa har 32 poäng och 43-60 i mål – ja ni läste rätt, man har släppt in 60 bollar, vilket är sämst i hela serien. Sogndal har 55-32 och 50 poäng. Jag kan inte låta bli att spela en tvåa då jag anser att Sogndal kommer ta chansen att ge Lilleström en match inför sista omgången. Tappar man poäng så är Lilleström klara för högsta ligan nästa säsong och det kommer inte Sogndal tillåta. Man möter ett lag som måste ta poäng och helst vinna. Glöm inte att hemmalaget släppt in flest mål i hela serien och Sogndal gjort tredje mest under säsongen.

✅ MALLORCA – CASTELLON / SPEL 1 / ODDS 1.57 / AVSPARK 21.00.
Oddset är ju löjligt bra i denna match. Mallorca kommer vara med hela vägen om platserna till finrummet. Laget har släppt in tre ynka mål på sexton matcher och har 35 poäng än så länge. Vinner man dagens match så går man ännu en gång upp i serieledning. Laget förlorade säsongens första match, sen dess har man inte förlorat en match. Castellon ligger på en artonde plats med femton poäng och 13-21 i målskillnad. Dock har man vaknat lite och tagit 7 poäng på de fem senaste. Behöver jag skriva mer, jag ser detta som ett riktigt bra spel och till det oddset är det bara till att suga på karamellen och njuta av att det kommer in pengar till fler godsaker.

👉Jag lirar också en dubbel på dessa två matcherna till 2.59, den känns ”äckligt” bra.

✅ Vill man lira ett Asien på dessa spel så finns det riktigt bra spel på William Hill. Asien spelen finns alltid i bakhuvudet och på William Hill får jag 2.00 i odds på Mallorca seger Asien -1 och på Sogndal Asien -1 är oddset 1.98. Pengarna tillbaka om det bara blir ett måls seger för något av lagen. Bra spel då jag anser att bägge lagen ska vinna och vinner man med två bollar blir det mer klirr och fler karameller, sug på det mina vänner.

Vad tror ni om dessa spel, är det något ni hänger med på! Ett tunt utbud under denna måndag, har ni några bra spel att rekommendera trots det?

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen