fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Fler jagar Aaron Ramsey!

Publicerad

on

Liverpool och Manchester United funderar att försöka värva Aaron Ramsey i januari. Det menar Evening Standard, som säger att ärkerivalerna slåss om mittfältaren.

Ramseys kontrakt går ut efter säsongen och efter att kontraktsförhandlingar bröt ihop med Arsenal verkar 27-åringen komma att lämna klubben som han kom till för 10 år sedan. Nu ger sig även PL klubbarna in i denna fajt om att få ett signerat kontrakt.
Walesaren får börja förhandla med utländska klubbar den 1 januari och det ska finnas intresse från utlandet, där Milan, Inter och Juventus finns bland de som håller koll på mittfältarens situation. Men enligt Evening Standard kommer åtminstone en av Liverpool och Manchester United att försöka värva Ramsey redan i januari.
Tidningen menar att Liverpool är den främsta kandidaten och att klubben vill förstärka mittfältet eftersom värvningen av Nabil Fekir inte blev av. Dessutom ska tränaren Jürgen Klopp vara en beundrare av Ramsey och prislappen skulle inte bli så hög med tanke på det utgående kontraktet.
United köpte Fred från Shaktar Donetsk i somras, men brasilianaren har inte spelat särskilt mycket. Dessutom är situationen med José Mourinho osäker, men Uniteds finansiella styrka gör att klubben kan erbjuda Ramsey ett lukrativt erbjudande enligt Evening Standa.
// Sportpanelen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen