fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Rykten från PL!

Publicerad

on

Att Manchester United var på jakt efter att förstärka backlinjen under sommarfönstret är ingen hemlighet. Då uteblev värvningarna – men under hösten har flera namn fortsatt kopplats ihop med klubben, däribland svenska landslagets kapten Andreas Granqvist. Detta måste givetvis varit ett skämt, eller! Enligt ESPN vill Mourinho nu ha stöd från klubbledningen kring att förstärka med Inters Milan Skriniar och Milans Alessio Romagnoli. 

Mourinho och United tog en tung seger då man vände underläge till vinst mot Newcastle senast, men sett till det stora hela har laget haft en usel säsongsinledning – och i slutet på förra veckan kom uppgifter i tidningen Daily Mirror om att portugisen skulle få sparken.

Nu uppges han alltså i stället söka stöd för att förstärka försvarsleden i truppen. Bland namnen som kopplades ihop med United i somras fanns spelare som Jerome Boateng, Diego Godin och Toby Alderweireld, men enligt ESPN hoppas Mourinho ha mer lycka med att sälja in förslagen om Skriniar och Romagnoli mycket beroende på att de är yngre (båda 23 år gamla). Victor Nilsson Lindelöf kan alltså komma att få tuffare konkurrens om speltiden i januari. Tyvärr har det visat sig att Viktor inte varit mogen uppgiften att vara en startspelare under säsongen.

//  Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen