fbpx
Connect with us

SPELTIPS 5/7: Senegal stora favoriter i African Nations Cup mot Uganda. Det kan bara bli seger!

Publicerad

on

Jag fotosätter mitt fredagsspel med att titta på den andra matchen som spelas i CAF African Nations Cup. Uganda möter Senegal och det ska inte vara något snack om var segern ska hamna!

Uganda – Senegal

Uganda tog sig vidare som grupptvåa efter att Egypten vunnit gruppen med tre vinster och noll insläppta mål. Uganda försökte att få hål på Egypten men de var chanslösa (0-2). Uganda började mästerskapen med att vinna över Kongo (2-0) och sen fortsätta med kryss mot Zimbabwe (1-1), för att avsluta med förlusten mot Egypten, detta räckte till en andra plats i gruppen och nu är det åttondelsfinal mot Senegal.

Uganda är ett rätt mediokert lag, det finns inga namnkunniga spelare och inga som spelar i de större ligorna. Kul för Uganda att man gått så här långt, men nu är det färdig spelat efter dagens match, här tar tyvärr resan slut för Uganda. Man kommer inte ha något att sätta emot ett riktigt bra Senegal.

Uganda är inte i närheten av att kunna ta en seger i denna match, ett idiot säkert spel!

Senegal har visat än så länge att snacket om att man är en av förhandsfavoriterna stämmer helt enligt alla utsago. Defensiven är sjukt bra och man har bara släppt in ett mål i mästerskapet. Målet kom i förlustmatchen mot Algeriet (0-1), vilket inte var någon överrakning, Algeriet är riktigt bra och är att räkna med i slutspelet. Offensivt har man producerat fem mål, här har Sadio Mane stått för två fullträffar, dessa kom mot förvisso rätt mediokert Kenya (3-0), men två mål är alltid två mål. Nu möter man Uganda som inte är bättre än Kenya så att det råder klasskillnad är inte mycket att orda om. Detta kommer Senegal jobba hem, sanna mina ord.

I Senegal finns det massor av stjärnor. Det är utan tvekan ett av de bästa landslagen i detta mästerskap. Med flera spelare som är toppspelare i Europa ska man bara vinna en sådan här match. Att Senegal är storfavorit i denna match är precis som det ska vara.

Varning för!

Precis som i mitt förra rek så ser jag ingen varning i denna match, spelet ska sitta rätt enkelt.

Spelet!

Som i mitt förra rek mellan Marocko – Benin så kommer jag att försöka öka upp oddset på Betfair Exchange Just i skrivande stund ligger ett backa spel på Senegal på 1,57, ännu en gång sätter jag upp oddset till 1,75, vilket blir ett överodds på denna match, jag låter spelet gå in i matchstart. Sen får jag hoppas att Senegal inte gör mål för tidigt så att mitt spel hinner gå igenom.

Spelförslaget:

Liga: CAF African Nations Cup / Land: Egypten / Arena: Kairo International Stadium (Kairo) / Spelstopp: 5/6 kl 21,00 / Insats 2000 kr / Spel backa spel = vinst vid Senegal vinst / Odds 1,75 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen