Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 5/7: Slutspel i African Nations Cup, Marocko solklara favoriter.

Marocko - Benin kan väl bara sluta på ett sätt!

I CAF African Nations Cup går Marocko in i slutspel mot blåbärsgänget Benin, detta kan givetvis bara sluta på ett sätt. Marocko är en av många favoriter att vinna hela turneringen och detta blir en mumsbit för laget, eller!

Marocko – Benin

Marocko har kanon spelar i sitt lag och den man mest tänker på är givetvis Hakim Ziyech som spelare i Ajax, där både producerar han mål och spelar fram sina lagkamrater. Men det finns flera riktigt bra spelare i laget, eller vad sägs om mittbackarna Benatia och Saïss som är ett av turneringens främsta och bästa mittbackspar, de hjälper och stöttar varandra perfekt i varje match. En annan spelare är vänsterbacken Hakimi som spelar i Borussia Dortmund. Marockos mittfält är toppspelare och håller hög europeisk klass. Youssef En-Nesyri och Nordin Amrabat är två andra riktigt bra spelare som gör att det alltid är livsfarligt framåt när Marocko anfaller. Trots detta material har man inte glänst i matcherna som varit. Tränaren Herve Renard är missnöjd trots att man fortfarande inte förlorat och vill se bättre spel inför mötet mot Benin. Nu tror jag att man verkligen kommer komma igång och visa att laget kommer vara med och slåss om den så viktiga bucklan i slutändan. Benin bör och lär bli en mumsbit för Marocko.

Benin är vidare från gruppen för första gången i landets historia, jag har mycket svårt att se dem störa ett stjärnspäckat Marocko.

Benin har kryssat sig igenom samtliga matcher i gruppspelet, nu kommer man att backa hem och försöka kontra in bollarna mot ett ramstarkt Marocko, detta kommer inte att gå, det är klasskillnader mellan lagen. Benin har förvisso någon enstaka spelare som håller hög klass, men det går inte att jämföra med Marockos elva. Huddersfields anfallare Steve Mounie är en av dem, men ensam på topp kan han inte åstadkomma speciellt mycket, Benin försöker inte ens spela fotboll, får bara Marocko hål på Benin så kommer det bli fler mål för Marocko.

Varning för!

Ser ingen varning, ett laddat Marocko kör över Benin.

Spelet!

På Betfair Exchange ligger spelet för backa i skrivande stund på 1,56, jag kommer att begära 1,75 och låta mitt spel ligga in i matchstart och framåt. Förhoppningsvis gör inte Marocko mål förrän jag fått mina 1,75, jag ser detta som ett riktigt bra odds. 

Spelförslaget:

Liga: CAF African Nations Cup / Land: Egypten / Arena: Al Salam Stadium (Kairo)/ Spelstopp: 5/6 kl 18,00 / Insats 1500 kr / Spel backa spel = vinst vid Marocko vinst / Odds 1,75 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *