Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Jag skapar ett riktigt bra spel på Betfair Exchange i Division Ett Norra.

Eskilsminne - Tvååker jag har spelet som ger bra pengar in i kassan.

Jag fortsätter tjata om att Eskilsminne underpresterar i årets serie, detta gav oss fina pengar senaste när jag spelade för Eskilsminne mot Landskrona (bokade Landskrona) Nu spelar man ännu en match hemma, denna gång mot Tvååker. Spelet på Betfair Exchange kommer öppnas upp ordentligt under fredagskvällen alternativ lördag morgon. Var med och sätt ert egna odds både i backa spelet och i boka spelet på Betfair Exchange. Nu har Eskilsminne blivit en liten favorit bland de vanliga bolagen, så det går att få riktigt bra utdelning på Exchange om man är med från början. Ett boka spel i denna match ska kunna ligga på 2,50 – 3,00 om man är med när det börjas lägga spel. På Backa spelet ska man kunna få fina 2,60-2,70 ggr pengarna.

Eskilsminne – Tvååker

Eskilsminne tog en trea mot Landskrona, precis som jag trodde i mitt förra spel på Eskilsminne. Nu möter man ett lag som har hela sju kryssmatcher och då ska man givetvis se upp med att spela ett backa spel på matchen. Eskilsminne är bättre än vad lördagens motståndare är och ska i normala fall inte ha problem att trycka ner Tvååker och ta ännu en trea – ja om det är det Eskilsminne som slog Landskrona senast. Nu är det ett Eskilsminne som blandar och ger, ja mest blandar tyvärr. Jag har kanske haft lite övertro på detta fina lag än så länge! Jag tror dock att man fortsätter sin resa uppåt och fortsätter ta poäng på vackra Harlyckans IP. Det ser lite bättre ut för laget nu efter Landskrona segern S 14 V 3 O 4 F 7 M 17:22 P 13, men det är långt ifrån godkänt och man ligger fortfarande under strecket, vilket gör att varje match är viktig. Hemma måste man vara trygga och våga spela ut och inte vara rädda, gör man det klipper man en ny trea. Det är också hemma man tagit elva av tretton poäng än så länge S 7 V 3 O 2 F 2 M 13:9 P 11, vilket gör att ett boka spel känns riktigt bra. Eskilsminne är för bra för att ligga i fel ände av tabellen, man räknade kallt med att ta klivet upp i superettan detta år, vilket har gjort att årets serie är en riktig missräkning.

Tvååker är sämst i hela serien på bortaplan S 7 V 0 O 4 F 3 M 7:12 P 4, men med det sagt så vill jag också varna för att man spelar en destruktiv, tråkig och meningslös fotboll. Försvarsspelet är allt i detta lag och kan man kontra in en boll så placerar man bussen och hoppas det ska hålla matchen ut. Nu ska man inte gnälla för mycket om detta, man spelar helt enkelt efter sina resurser, och det borde fler lag göra istället för att tro att de är ett nytt Barcelona eller försöka med tre backs linje som man inte klarar av. I senaste matchen tog man hemmapoäng mot serieledande Trollhättan (1-1), vilket visar att man inte är dåliga, men trots detta placerar man sig bara på en elfte plats i serien. S 14 V 3 O 7 F 4 M 18:20 P 16 vilket dock är bättre än Eskilsminne i dagsläget. Det kommer bli en tuff drabbning där Tvååker kommer fortsätta med sitt lång tjongande och rensa bort bollarna, detta kan räcka till ytterligare en poäng, men tre – nä det ska det inte göra om “Eskil” kommer upp i nivå. Tvååker är egentligen inget lag som ska kunna konkurrera med Eskilsminne som har allt, arenan, pengarna och spelarna, men ibland är fotboll underlig, jag tror att Tvååker kommer att falla igenom inom en snar framtid, kanske redan i denna match!

Varning för!

Eskilsminne måste upp i standard, som man gjorde mot Landskrona, gör man det så ska man kunna ta alla tre poängen. Kommer man inte upp i nivå så kommer man bli straffade av ett destruktivt Tvååker. Jag ser mitt boka spel som ett riktigt bra spel.

Spelförslaget:

Liga: Division Ett Norra / Land: Sverige / Arena: Harlyckans IP ( Helsingborg ) / Spelstopp: 29/6 kl 16,00 / Insats 1000 kr / Spel Bookmaker spel = boka Tvååker vinst vid 1X / Odds = 2,50 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *