Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS: Allsvenskan är igång och jag bokar Falkenberg på Betfair Exchange

Elfsborg är på gång, men borta i Falkenberg är det svårspelat.

Omgång tretton i allsvenskan är igång, under lördagen är det ett par intressanta matcher som det finns spelvärde i. Jag tittar speciellt på en match i denna lördags omgång och jag vänder blickarna till Falkenberg.

Falkenberg – Elfsborg

Falkenberg är absolut inte redo för allsvenskan denna gång heller. Man håller helt enkelt inte mot de riktigt bra lagen. Hemma har varit mediokert än så länge S 6 V 1 O 2 F 3 M 2:8 P 5, detta gör att inget lag som besöker Falcon Alkohol Arena ska vara rädd för att åka hit. Laget placerar sig på en femtonde plats, S 12 V 1 O 4 P 7 M 9:21 P 7, man kommer få det riktigt svårt att klara sig kvar i årets allsvenska. Som tur är, finns det ett antal lika dåliga lag i årets serie, här räknar jag in AFC Eskilstuna, Helsingborg, Sirius, Kalmar (måste sparka sin tränare ) dessa kan bli räddningsplankan som gör att Falkenberg ska ha en minimal chans att spela i allsvenskan även 2020. Senast matchen hemma blev det ett kryss mot Kalmar (0-0) och innan dess så var det kryss mot Helsingborg borta (1-1). Att släppa in tjugoen mål på tolv omgångar, visar på enorma defensiva problem, och att bara gjort nio på mål framåt , visar att det är lika många problem framåtNu möter man Elfsborg som har bättre spelare på alla positioner än hemmalaget. Dock så är det hemmaplan och en omstart, så man ska vara försiktig med att se Falkenberg som helt förlorade i denna match.

Elfsborg, måste visa att man kan prestera annars är det nog läge för tränarbyte i laget. Elfsborg har på pappret ett lag som absolut ska vara med och slåss topp tre – fem, det skulle de förvisso redan förra året, men det stämde inte alls för Thelins mannar förra året och det stämmer inte helt i år heller. Det är mest den offensiva biten som felar. S 12 V 4 O5 F 3 M 16:17 P 17, bara tre förluster är bra, men för många kryss placerar laget på en åttonde plats. De två senaste är också kryss, hemma mot Häcken senast (0-0) och innan dess Kalmar borta (1-1) denna match skulle man absolut vunnit, men man får inte till den offensiva biten. På bortaplan, är man inte bra V 6 S 1 O 2 F 3 M 7:13 P 5, men mot Falkenberg måste man rätta till detta, fram för allt om man vill hänga med tåget om Europa platser. Att vinna serien är redan kört så länge MFF får dominera som de gör och när de dessutom gör det på halvfart, så finns det inget lag som kommer åt dem! Elfsborg är bra och får laget till målskyttet så kommer man snabbt att klättra upp i tabellen. Tre poäng borta mot Falkenberg kan vara svårt då man inte gör mål, men laget kommer absolut att ta med sig minst en poäng från denna match. Boka spelet blir perfekt i denna match.

Varning för!

Jag kan inte se någon riktig varning i denna match. Jag tror stenhårt på att Elfsborg klarar minst en poäng.

Spelförslaget:

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Arena:  Falcon Alkohol Arena (Falkenberg) / Spelstopp: 29/6 kl 18,00 / Insats 1000 kr / Spel Bookmaker spel = boka Falkenberg vinst vid X2 / Odds = 2,60 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *