fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Riktigt bra boka spel på Betfair Exchange spelas.

Publicerad

on

Det är äntligen bra matcher igen, allsvenskan är igång, Champions och Europa League kval är igång. Fotbolls-VM för damer är i slutspel. I Afrika är det kvalspel för landslag och ett just nu mediokert Sydamerikanskt slutspel körs – ja det är mediokert för att det är slutkörda spelare som måste prestera efter serien är slut. Detta kommer påverka kommande seriespel, då det blir minimalt med vila. Att spela på kvalmatcherna i EL är vanskligt, det är riktiga blåbärsnationer som gått in i först omgången likaså i CL kvalet. Nä det blir till att vänta, till åtminstone andra matchen eller kanske även andra omgången.

Jag hittar dock ett riktigt bra boka spel i vår inhemska serie, nämligen division ett södra.

Lindome – Skövde

Lindome började serien grymt bra, man hade i början av serien fyra vinster och två oavgjorda, detta gjorde att laget var med i toppen. Sen har något hänt. efter dessa sex omgångar har man åtta matcher utan vinst, sex förlorade och två kryss. Laget har inte vunnit sedan första maj. Det har gjort att man nu placerar sig på en elfte plats S 14 V 4 O 4 F 6 M 17:19 P 16. Det är givetvis kört för att kunna slå sig upp till topp tre, nu får man istället se upp bakåt, där jagar lagen och det är bara två poäng till att ligga under strecket. Formen är som jag skev ovan katastrof, man ligger absolut sist. S 5 V 0 O 1 F 4 M 3:13 P 1, men det är inget dåligt lag, det visade de i början av säsongen. Egentligen är det ett bra backa spel, men jag säkrar upp spelet och bokar spelet vilket gör att jag ser detta som ett osannolikt bra spel som inte ska gå fel, Lindome har urusel form.

Skövde, går som ett tåg, ja som ett riktigt japanskt snabbtåg. Vad är det som händer! S 14 V 8 O 5 F 1 V 21:11 P 29, ger just nu en andra placering i serien, samma poäng som serieledande Trollhättan. Det har varit många lag uppe i topp sen serien startade, bland annat Landskrona och Utsikten, men de har alla tappat, men inte Skövde, de hänger sig kvar i toppen. Formmässigt är det ingen förlust på de fem senaste S 5 V 3 O 2 F 0 M 8:2 P 11, vilket har gjort att man har blivit lite favoriter i kvällens match. Senast slog man ett formstarkt Åtvidaberg hemma (4-0) alltså en riktig kross. Man har ett grymt försvar med bara elva insläppta på fjorton matcher. Detta är bäst i serien och kan man fortsätta släppa in mindre än ett mål per match så kommer man vara med hela vägen till att slåss om topp två placeringarna. Det hade varit lite kul att ha Skövde i Superettan 2020 och med det få in femton miljoner kronor första året, men den nya sponsorn, vad skulle de då kunna åstadkomma, allsvenskan 2012!

Varning för!

Lindome är inte så dåliga som tabellen visar, hemmaplan, underskattning och ett desperat Lindome, ska Skövde se upp med. Skövde klarade bara en 1-0 seger mot just nu urusla Lund för några omgångar sedan. Att Lindome ska vinna ser jag som utopi, men poäng kan man kämpa till sig givetvis, men då måste det till en massa tur och ett sjuhelsikes blåställ på.

Spelförslaget:

Liga: Division Ett Södra / Land: Sverige  / Spelstopp: 27/6 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Spel Bookmaker spel = boka Lindome vinst vid X2 / Odds = 3,20 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen