Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Landskrona fel favorit i mötet med Eskilsminne!

Eskilsminne tillhörde favoriterna innan säsongen, men har floppat, nu vänder det!

Igår satt spelen klockrent både i backa spelet med Halmstad och i boka spelet med Örgryte. Idag svingar jag till med ett nytt boka spel på Betfair Exchange, denna gång sätter jag spelet i Division ett norra.

Eskilsminne – Landskrona Bois

Eskilsminne har börjat säsongen för taskigt, laget hade som målsättning att ta klivet upp i år och spela i superettan under 2020. S 13 V 2 O 4 F 7 M 15:21 P 10 ger en bottenplacering och man ligger näst sist i serien. Att vinna serien är helt omöjligt, nu gäller det istället att försöka rädda kontraktet och minimera skadorna. Att man ligger där man ligger, är helt osannolikt med det materialet man har. Laget har varit förföljt av skador, men man har trots allt ett så brett material att man ska kunna klara av att kliva uppåt i tabellen igen. Eskilsminne var topplag förra året och är för närvarande Helsingborgs rikaste klubb, det har också värvats efter den förmågan man trodde skulle räcka till serieseger, nu har detta inte slagit väl ut, men det ska trots detta bli en vändning och en mittenplacering bör man klara. När man ikväll tar emot Landskrona Bois i ett hett derby på vackra Harlyckans IP, kan vi räkna med mer än fullsatt, det är nu det måste till en vändning för Helsingborgs laget. S 6 V 2 O 2 F 2 M 11:8 P 8 är deras hemmafacit, klart bättre än borta facit men inte tillräckligt bra. Laget har nu tre raka förluster, så ett sargat lag kommer att gå ut på planen ikväll. Trots detta tror jag att man kommer klara av att bärga minst en poäng hemma i kvällens match. man har ett riktigt bra lag egentligen och det måste lossna någon gång och varför inte ikväll!

Landskrona Bois överraskade alla i början av säsongen, det var vinster och kryss på löpande band och serieledning. Laget började med nio raka utan förlust, men nu har det plötsligt varit stopp för det unga Landskrona. Senast kryssade man dock mot topplaget Skövde (0-0), men innan dess så var det tre raka förluster och från topp två har man plötsligt hamnat på en åttonde plats. S 13 V 4 O 6 F 3 M 13:10 P 18, bara tre förluster är starkt, men att inte kunna producera mer än tretton mål framåt visar på att det är det defensiva som kommer i första hand. Laget har släppt in minst mål av alla i serien vilket är en styrka. Nu kommer man till Harlyckan och där ska man försöka fortsätta att klättra uppåt igen. Jag kan tänka mig att man mycket väl kan ta en poäng med sitt defensiva spel, jag ser dock boka Landskrona Bois som ett bra spel, jag tycker Landskrona har blivit för stora favoriter i denna match. Eskilsminne är inte så dåliga som tabellen visar.

Varning för!

Det är derby. Landskrona ligger ett stenkast från Helsingborg, det kommer bli fullt med Landskrona bor som kommer komma till matchen, detta kommer givetvis påverka Eskilsminne. Landskrona är starka defensivt, får man in en boll kan det bli svårt för hemmalaget att kvittera. Nu måste Eskilsminne visa att man har styrkan som man hade förra året, moralen måste höjas i laget och ikväll ska den göra det extra mycket. 

Spelförslaget:

Liga: Division Ett Södra / Land: Sverige / Arena: Harlyckans IP / Spelstopp: 24/6 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Spel Bookmaker spel = boka Landskrona Bois vinst vid 1X / Odds = 2,20 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *