fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Ett riktigt ”KANONSPEL” som bookmaker på Betfair Exchange

Publicerad

on

Mitt andra söndags spel hämtar jag från Stockholm. Brommapojkarna tar emot Örgryte och det kan egentligen bara sluta på ett sätt!

Brommapojkarna – Örgryte

Brommapojkarna håller inte för spel i superettan, detta har jag påpekat så många gånger och jag håller fast vid det, de är helt enkelt för dåliga. När man nu möter Örgryte så är det som vanligt en måste match som står på spel. S 13 V 2 O 3 F 8 M 16:23 P 9, placerar laget absolut sist i serien. Nu har man på de två senaste matcherna spelat två kryss, Öster borta (2-2) och Mjällby hemma (1-1) så lite har man lyft sig, men det kommer inte att räcka. När serien är slut kommer laget ha ramlat från allsvenskt spel 2018 till Division ett spel 2020. Nu har man dessutom sparkat sin utvecklingschef Roger Palmgren i ett desperat försök att få till förändringar, ännu ett beslut som bara kostar pengar i föreningen och som inte är till någon nytta. Laget har problem att producera mål framåt och laget är uruselt bakåt. När man dessutom är desperata som man är för att hitta poäng, blir det oftast kortslutning och man går bort sig mer än vad man skulle göra om det fanns en trygghet i laget. Senaste gjorde man dock en riktigt bra insats, när man två gånger vände underläge i bortamatchen mot Öster. Det är mest därför detta spel bokas och inte backas på Betfair Exchange.

Örgryte har en tung match i benen efter att man slog tillbaka makrillfiléerna GAIS i senaste matchen och vann (1-0). En match som mer var en parodi och som aldrig skulle få spelas klart, då den avbröts långa stunder pga av idiotier på läktaren som ville visa att pyroteknik är kul. Men med segern så har också Örgryte hängt på toppen, efter en riktigt trög start och det är också där de ska ligga. P 13 V 6 O 3 F 4 M 18:14 P 21, placerar laget på en nuvarande fjärde plats inför dagens match. Laget är så bra att man ska vara med och slåss om de två direktplatserna och kvalplatsen. När man går ut idag så har man dessutom tre raka segrar, vilket ingjuter självförtroende i laget. Örgryte är absolut ett topplag och bör inte ha några problem med att ta åtminstone en poäng med sig hem till Göteborg i dagens match.

Varning för!

ÖIS har en tung match i benen och BP är desperata och måste ta poäng Egentligen ett bra backa spel, dock säkrar jag upp mina pengar med att boka spelet och kan inte se att det inte ska gå in.

Spelförslag:

Liga: Superettan / Land: Sverige / Arena: Grimsta IP/ Spelstopp: 23/6 kl 17,30 / Insats 1000 kr / Spel Bookmaker spel = boka Brommapojkarna vinst vid X2 / Odds = 3,56 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen