fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Ett ”SÄKERT” backa spel i Superettan spelas på Betfair Exchange

Publicerad

on

Nu börjar vi äntligen närma oss allsvensk omstart, det kommer fler och fler matcher in på Betfair Exchange och snart är vi riktigt på gång igen, efter en tunn månad av spelobjekt. Sista spelet mellan Örgryte – GAIS förstördes och rycktes sönder av ett gäng idioter som gjorde att spelarna inte kunde prestera på max för alla avbrott, ett pinsamt beteende. Ett spel som också fick ett negativt slut mycket på grund av dessa avbrott. Nu efter att laddat om batterierna har jag hittat ett par riktigt bra spel under söndagen. Jag börjar med ett BOMB SÄKERT backa spel.

Halmstad BK – IK Frej

Halmstad BK började inte säsongen speciellt bra och låg länge sist i tabellen, ett HBK som inför säsongen tillhörde förhandsfavoriterna att vinna serien och åter placera sig i allsvenskan inför 2020. Efter att man sparkade tränaren har man ryckt upp sig, nu placerar man sig på en elfte plats S 13 V 4 O 2 F 7 V 12:14 P 14, vilket givetvis är en missräkning så här långt. Det ser dock bättre ut och senast vann laget komfortabelt över Mjällby hemma (2-0), ett Mjällby som placerar sig på andra plats i tabellen. Nu möter man ett mycket sämre lag än Mjällby och trots ett riktigt dåligt spel första halvan av serien ska detta vara tre säkre poäng. Lägger man också till att laget efter tränarbytet inte förlorar de tre senaste hemma blir det bara bättre. Laget har dessutom, bara två förluster på de fem senaste, där en av förlusterna är mot seriesuveräna Varberg borta (1-0)

IK Frej som är Hammarbys farmarlag, ett lag utan pengar och utan identitet i Stockholm. gör det bra med de få medel de har. S 13 V 3 O 4 F 6 M 14:25 P 13, men man räcker inte till i det långa loppet, chansen att laget ska vara kvar i superettan även 2020, är minimal. Nu har dessutom Hammarby kallat hem flera av sina legoknektar inför allsvenskans återstart, då man har skador och det kommer göra att IK Frej kommer få det mycket svårt den närmaste tiden. Att man skulle ta poäng mot Hamnstad i dagens match, ser jag som helt osannolik. Laget håller inte den klassen som behövs för att ta poäng och med flera spelare borta kommer det givetvis bli alldeles för svårt. Tittar man dessutom på de två senaste matcherna, har man förlorat både mot Dalkurd hemma (1-3) och Västerås borta (2-0). Nu möter man ett på pappret klart bättre lag än dessa två senaste lagen. Att laget kommer fortsätta sjunka från sin nuvarande trettonde plats ser jag som ett naturligt steg när man går mot ännu en förlust i eftermiddag. Det är egentligen ett rån att jag får hela 1,56 på HBK vinst och det är givetvis taget alla dagar i veckan.

Varning för!

Jag kan inte se ett enda varningsfinger i denna match. Detta kallar jag ett säkert spel till riktigt bra odds.

Spelförslag:

Liga: Superettan / Land: Sverige / Arena: Örjans Vall / Spelstopp: 23/6 kl 17,30 / Insats 1750 kr / Spel Backa Halmstad = 1:a / Odds = 1,56 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen