fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Flera än två mål i Göteborgs derby!

Publicerad

on

Litet utbud, men bra matcher, det finns något att hämta varje dag, om man bara ger det tid till att analysera, vad som finns. Det kan vara riktiga guldkorn som ligger och väntar på oss. Det är VM för damer, tyvärr är det för klara matcher som spelas i början av VM. Men att spela livespel kan ge riktigt bra utdelning. Chile – Sverige var en sådan match. Sverige var fullständigt överlägsna, men fick inte hål på Chile. När det var fjorton minuter kvar av matchen så var det 2,14 gånger pengarna på Betfair Exchange och Sverige seger. Bara tacka och ta emot och hämta hem pengarna när Sverige till sist vann med 2-0. En annan fin match var ett backa spel idag, när Uruguay krossade till fina 1,90.

Nu är det bara tolv dagar till allsvenskan börjar igen och det kommer bjudas på många överraskningar under hösten, sanna mina ord.

Jag hittar ett fantastiskt fint spel ikväll när det blir Göteborgs derby mellan Örgryte – GAIS

Örgryte – Gais

Spelförslaget;

Liga; Superettan /  Land; Sverige /  Gamla Ullevi ( Göteborg )/ Domare; Ladebäck A. (Swe)
Spelbolag; Betfair Exchange Spelstopp 19,00
Spel; Boka under 1,5 mål 
Odds; 3,35.
Insats; 1500 kronor

Örgryte vill och behöver vinna.

Med en match mer spelad är Örgryte femma i tabellen S 12 V 5 O 3 F 4 M 17:14 P 18. Då mitt spel är över 1,5 mål eller rättare sagt ett boka spel att det inte ska bli under 1,5 mål, så ser det givetvis inte så bra ut om man tittar på målskillnad, Men inför Örgrytes två senaste matcher, befann man sig i en svacka bestående av hela sex raka matcher utan vinst (fyra förluster och två kryss). Nu ser det bättre ut, när man vunnit de två senaste, Syrianska (2-0) samt Brage borta senast (0-1). Nu är det derby och bägge vill vinna, detta kommer rendera i fler målchanser än vanligt.´och spelet känns riktigt bra. Thomas Askebrands i Örgryte har ett bra tänk med positiv fotboll. Grundformationen är 3-4-3 där Ludvigsson har utmärkt sig mest med sina sex mål och fem assist så här långt. Efter alltför många, insläppta mål under sex raka matcher utan vinst har man dock fått till en tryggare defensiv i de två senaste matcherna som man alltså vunnit. Örgryte saknas skadade Victor Sköld samt Hannes Sahlin som är avstängd.

Gais vill mer än vad man har kapacitet till, men ikväll blir det åka av!

GAIS har ställts mot tuffaste möjliga motstånd senaste tiden, man har mött serieettan Varberg förlust (1-2) och serietvåan Mjällby förlust (2-0) på bortaplan. Mot Varberg var man riktigt bra och borde vunnit, men man kunde inte knyta till säcken trots att Varberg fick röda kort under matchen. S 11 V 3 O 4 F 4 V 10:14 P 13, är inte bra, alla trodde att Gais, precis som Örgryte skulle vara med och slåss i absoluta toppen, det ser nu ut istället att GAIS får fokusera på bottenstrid. Men denna match är speciell och att de inte ska försöka gå framåt ser jag som helt otänkbart. Det är osäkert om Emil Wahlström och Niclas Andersén, som missade mötet mot Varberg, kommer till spel. Nu vill man vinna, detta möte och visa att man är det bättre laget. Vid förlust för GAIS ikväll, kommer det förmodligen bli förändringar i tränarstaben.

Varning för!

Sett till tabelläge och form är ÖIS favoriter att vinna. Men derbyn är derby. Alla slår alla, utom Varberg som fortsätter dominera. Detta kommer bli en match som kan bli tillknäppt och skittråkig, men jag tror tvärt om. Detta ä så viktigt för bägge lagen, fansen och klubbarna. Jag tror att det kommer bli ett offensivt spel, där det förhoppningsvis blir ett mål tidigt , då vill det andra laget framåt. Mycket pengar på spel, så Cash Out knappen finns beredd om det skulle se dåligt ut i andra halvlek.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen