Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS: Island hemma mot Turkiet, det kan väl bara sluta på ett sätt!

Bokar spelet på Betfair Exchange.

Holland lyckades inte vinna eller kryssa mot Portugal och där rök ett i förhand riktigt fint spel. Varför det för övrigt spelas en turnering utanför EM kvalet som är just nu är, måste man som fotbolls idiot ifrågasätta!

Sverige kollapsade fullständig mot Spanien i EM kvalet igår, var det någon som trodde att det skulle bli något annat än spansk seger? Horribelt dåligt spel av Sverige och att det fortfarande får springa en Marcus Berg med svensk landslagströja, visar på enormt dåligt omdöme av nuvarande förbundskapten. Vi har spelare som är klasser bättre än Berg, låt de få spela.

Jag hittar ett riktigt bra spel ikväll på Island. Turkiet kommer på besök och nu gäller det för det kylslagna lång kastade isländska laget att hålla i brallorna. Turkarna är i ruggig form just nu. Mitt spel är ett bookmaker spel på Betfair Exchange. Jag höjer upp insatsen högre än vanligt på boka spelet, då jag tycker att favoritskapet på Turkiet är berättigat trots bortaplan.

Island – Turkiet

Spelförslaget;

Liga; EM kval /  Land; Island /  Laugardalsvöllur (Reykjavik) / Domare; Marciniak S. (Pol)
Spelbolag; Betfair Exchange Spelstopp 20:45
Spel; Bookmaker = Boka Island.
Odds; 3,35.
Insats; 1500 kronor
Förutsättning; Vinner spelet om det blir seger för Turkiet eller kryss, förlorar spelet om Island vinner. Vid vinst dubblas insatsen. Vid förlust förlorar jag oddset 3,55 x insatsen 1500 – insatsen = 3825 kronor

Island mot Turkiet och bortalaget kommer att klara minst en poäng på Laugardalsvöllur . Ett mycket formstarkt Turkiet som vunnit sina fem senaste matcher. Senast slog man Frankrike (2-0), i en match där Turkiet var det bättre laget, faktum är att Frankrike inte hade ett enda skott på mål och tre viktiga poäng spelades in. Turkiet är numera etta i tabellen S 3 V 3 O 0 F 0 M 8:0 P 9. Turkiet är fruktansvärt bra just nu och det lyser självförtroende om laget. Att man ikväll skulle förlora sin första match i detta EM kval ser jag som, nästan omöjligt. Jag ser Turkarna som större favoriter än vad spelbolagen vill ge dem. När vi dessutom klarar oss på kryss ser jag detta som ett mycket bra spel, till en låg boka kostnad.

Island har gjort det otroligt bra de senaste åren, men precis som de gjorde i handbollen, så varar det några år, sen faller korthuset. Nu när man dessutom har en fruktansvärt medioker tränare i Erik Hamrén, kommer det gå snabbare än vad man förväntat sig. Island är absolut inte lika starka som tidigare. Island är ett lag som jobbar hårt tillsammans och har under sina tre matcher skrapat ihop sex poäng S 3 V 2 O 0 F 1 M 3:4 P 6. Frågan är ifall det kommer gå att komma tvåa i gruppen, jag räknar med Turkiet som har överraskat en del samtidigt som man har Frankrike i gruppen och de måste efter förlusten mot Turkiet börja vinna igen..

Jag bokar Island i detta spel. Turkiet, som är bättre än på många år, har några intressanta namn som  talangerna Cengiz, Kahveci, Celik, Demiral, sen med rutinerade Yilmaz, Tekdemir, Kaldirim blir det ett riktigt slagkraftigt lag.

Turkiet har ännu inte släppt in något mål, när man nu möter ett uddlöst Island, så passar det Turkiet perfekt, man kommer med enormt självförtroende efter Frankrike vinsten och det kan mycket väl bli en nolla till i insläppta mål. Jag säkrar upp mitt spel med boka spelet, även om jag tror på turkisk seger. Med boka vinner jag på både kryss och en tvåa. Jag satsar dessutom lite mer än vanligt, då jag tycker det är ett ruggigt bra spel.

Varning för!

Jag kan faktiskt inte se några varningstecken i denna match, visst åker turkarna på ett rött kort så kan det bli svårt, men de är så bra just nu, så även detta skulle de kunna klara av att hantera.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *