fbpx
Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Framtidens Holland klarar av Portugal i finalen!

Spelet på Betfair Exchange.

Söndagen bjuder på fotbollsunderhållning i världsklass. Nations League avgöras och ett fantastiskt möte mellan Portugal och Holland har vi att se framemot. Ronaldo ställs mot Van Dijk, kan det bli bättre denna fina söndag? Jag har givetvis titta igenom spelet och bestämt mig för att ta ställning efter de två semifinalerna. Boka spelet klickas i på Betfair Exchange.

Portugal – Holland

Spelförslaget;

Liga; Final UEFA Nations League /  Land; Portugal /  Estádio do Dragão (Porto) / Domare; —
Spelbolag; Betfair Exchange.
Spel; Bookmaker = Boka Portugal.
Odds; 2,50.
Insats; 1000 kronor
Förutsättning; Vinner spelet om det blir seger för Holland eller kryss, förlorar spelet om Portugal vinner. Vid vinst dubblas insatsen. Vid förlust förlorar jag oddset 2,50 x insatsen 1000 – insatsen = 1500 kronor

Portugal överpresterar, men har Ronaldo i laget.

Portugal i final, på en bättre lottning! Nu kommer det bli åka av när man möter ett på nytt fött Holland. Portugal med Ronaldo tog sig till final genom en semifinal mot Schweiz, när det var som mest kris  och man var pressade, förlöste Cristiano Ronaldo matchen till sitt Portugal. I semifinalen mötte man Schweiz, ett landslag som man ska slå alla gånger man möter dem, visst kan det smyga in sig ett kryss eller en förlust i en träningsmatch, men annars ska man vinna, dessa matcher.. Nu ställs man inför en betydligt tuffare uppgift när Holland står för motståndet i finalen av Nations League. Matchen i matchen mellan Ronaldo och just nu den bästa mittbacken i världen Van Dijk, kommer bli ett hett möte, jag tror att Liverpool stjärnan ännu en gång kommer visa varför Liverpool vann CL finalen. Denna spelare är helt enkelt bäst just nu.

Ronaldo bildade ett fint anfallspar med supertalangen Felix, talangen från Benfica har varit mycket bra i den inhemska ligan och förväntas säljas för enorma pengar denna sommar. Nu återstår det att se om det är samma anfallspar som spelar under söndagens final. undertecknad hoppas på detta, det är en väldigt trevlig fotbollsspelare att stifta sin bekantskap med. Det är många landslag som står i ett generationsskifte och Portugal är ett av dessa landslag som verkligen behöver ett generationsskifte. Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Ruben Neves är några av spelarna som nu är på väg att ta över och med just nämna Felix, finns det en ljus framtid för Portugisisk landslagsfotboll. Portugal är på gång, men inte ikväll! Portugals fem senaste resultat skrämmer inte mig inför denna match. Portugal – Schweiz (3-1), Portugal – Serbien (1-1), Portugal – Ukraina (0-0), Portugal – Polen (1-1), Italien – Portugal (0-0)

Oj vilken fotboll vi fick se Holland göra mot England, ikväll upprepas den!

Holland är på gång, riktigt på gång igen. Efter att missat VM, har man äntligen hittar rätt bland alla talanger som finns i det lilla landet i Europa. Mot England presterade man en fantastik fotboll, fram för allt i förläggningen. Man visade styrka när man kvitterade i andra halvlek. Den holländska säsongen har varit mycket Ajax med sin otroliga resa i Champions League, mest för att man har charmat brallorna av de flesta som älskar totalfotboll. Vi har fått se enorma prestationer och nya spelare som vuxit fram, ett Ajax som var nära på att gå hela vägen. Vilken annorlunda final vi hade fått se om det var Ajax som stod för mötet mot Liverpool!. Flera av spelarna som vi njutit av att se spela fotboll, finns nu i det holländska landslaget. Holland ställer upp med ett av världens bästa försvar, som kommer ha koll på Portugals Ronaldo och Felix. Holland har ett mittfält som får den varma vackra sommar solen att blekna. Detta Holland som nu fått gå igenom sin generationsväxling, kommer bara bli bättre med tiden och vi kommer få fortsätta se Holland i många fler finaler i framtiden enligt mig. Portugal är favoriter, jag ser det med andra ögon och ser ett Holland som absolut ska klara av att få lyfta bucklan ikväll. Mitt boka spel känns riktigt bra i denna match. Största anledningen till detta är att man har riktiga världsstjärnor både på mittfältet (de Jong) och i försvaret (Van Dijk) (de Ligt) med flera. Dessutom anser jag att Holland har en bättre bänk i det stora hela jämfört med Portugal. Ska man sen titta på de fem senaste så är motståndet bättre och matcherna de spelat hat varit bländande. Holland – England (3-1), Holland – Tyskland (2-3), Holland – Vitryssland (4-0), Tyskland – Holland (2-2), Holland – Frankrike (2-0), där det för övrigt har varit tre fantastiska matcher mot Frankrike och två gånger mot Tyskland.

Varning för!

En match, en final, det laget som darrar minst vinner. Se upp för Portugals anfall, det gäller att vara på tå från matchminut ett.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar