fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 8/6: Bottenmöte med nerv, ger bra bookmaker spel på Betfair Exchange.

Publicerad

on

Under lördagen är det ett möte mellan två lag i den nedre halvan av Superettan. Västerås med Viktor pengar underpresterar och Frej med noll i kassakistan fortsätter överraska. Det kommer bli mer kamp än skönspel, när tre viktiga poäng står på spel! Som vanligt ett bookmaker spel på Betfair Exchange.

Västerås – IK Frej

Spelförslaget;

Liga; Superettan / Land; Sverige / Arena: Solid Park Arena (Västerås) / Domare; Östling  
Spelbolag; Betfair Exchange.
Spel; Bookmaker = Boka Västerås.
Odds; 2,68
Insats; 1000 kronor
Förutsättning; Vinner spelet om det blir seger för Frej eller kryss, förlorar spelet om Västerås vinner. Vid vinst dubblas insatsen. Vid förlust förlorar jag oddset 2,68 x insatsen 1000 – insatsen = 1680 kronor

Västerås har inte fått till det trots fina pengar för Viktor L!

Västerås underpresterar rejält så här i början av säsongen, många ansåg att de skulle ta klivet upp i Superettan inför denna säsong, fram för allt när det kom in nästan femtio miljoner från Viktors flytt till Manchester United. Laget startade med en vinst borta mot Brommapojkarna i den första omgången, vilket förvånade många. Därefter har det gått klart mycket sämre. Västerås har inte vunnit sedan den 26 april. Det beror mest på att man har otroligt svårt att göra mål. S11 V2 O6 F3 M 9:10 P 12. På de fem senaste har det bara blivit två mål. Laget har fyra kryss och en förlust mot Norrby (1-3) på dessa fem matcherna. samtidigt så är man solida bakåt med endast tio insläppta, vilket gör att matcherna oftast slutar 0-0.

Klubben har alltså en enda vinst på hela tio matcher! Formen fortsätter att peka rakt nedåt, trots en oavgjord match borta mot Halmstads senast. Några av värvningarna har hämtats in från Division 1, och de har inte gjort någon nöjd. På hemmaplan har man endast lyckats kamma hem tre ynka poäng och faktum är att man presterar bättre på bortaplan. S 5 V 0 O 3 F 2 M 3:6 P 3 Är hemma statistiken, det ska sägas att det är inte lätt att spela hemma inför fyratusen berusade personer som skriker ut sitt hat mot allt som är fel. Nu är det extra press när man möter bottenkollegan Frej, det lutar mer åt ett kryss än en hemmaseger, Samtidigt som Frej överraskar och mycket väl kan ta alla tre poängen i denna match. Boka känns som ett mycket bra spel.

Stockholms laget fortsätter överraska, idag blir det minst en pinne borta.

IK Frej går över förväntan, kan de verkligen klara kontraktet ett år till!

Undertecknad fortsätter förundras av Frej, de överraskar mig verkligen, men hur länge kommer det att hålla? Ja i alla fall tror jag att de minst klarar kryss i dagens match. Poängen de har är inte många fler än Västerås S 11 V 3 O 4 F 4 M 13:20 P 13, detta ger just nu en elfte plats, alltså en placering bättre än Västerås. På bortaplan har man S 6 V 2 O 1 F 3 M 5:10 P 7. Sju inspelade poäng på sex matcher, är ett katastrofalt facit så här långt. försvaret läcker som värsta fiskenätet, man har hittills släppt in tjugo mål och gjort tretton, det är därför undertecknad inte tror att IK Frej spelar kvar i superettan nästa år. Nästa år kommer det in en ny sponsor och första året är värt femton nya miljoner i kassan, det är detta som IK Frej verkligen skulle behöva för att kunna satsa vidare. Ett spel i form av oavgjort eller vinst till Frej har suttit i sju av lagets åtta senaste matcher. Trots att formen inte alltid pekat uppåt kan man säga att de gör det riktigt bra med de få resurser de förfogar över.. IK Frej är obesegrade i två raka matcher. Man imponerade hemma mot serieledaren Varbergs (1-1), för att sedan ta en riktigt tung seger borta mot Degerfors (2-3). Frej har i Melvin Frithzell, en riktigt vass avslutare, för att vara ett lag som ligger i bottenskiktets, med hela fem mål än så länge, gör han det fantastiskt bra, förhoppningsvis sparkar han in två till, på det solida VSK försvaret! Jag ser ett stort värde i att dubbla mina pengar i denna match med mitt boka spel.

Varning för!

Här finns det faktiskt en del att varna för! Västerås har nog Sveriges mest otrevligaste publikskara. det är horribelt att så många berusade människor får samlas på samma ställe och verkligen bete sig som riktiga svin, det är inte lätt att spela med denna skrikande skara, som nästan är inne på planen. Det är två lag som behöver poäng. Västerås är mycket svåra att få hål på, skulle de göra första målet kan det också bli vinst målet, var beredda med Cash Out knappen. Frej har gjort det riktigt bra de två senaste matcherna och att vinna borta mot Degerfors är respekt, men det är en match med mycket nerv, vilket gör att de första trettio minuterna av matchen blir riktigt viktiga.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen