fbpx
Connect with us

SPELTIPS 8/6: Qviding krossar till ”SÄKRA” pengar på Betfair Exchange

Publicerad

on

Tretton rak spel blev det denna gång, sen föll jag på att Oskarshamn visar att de inte kommer hålla i årets etta och kan räknas bort som laget som vill upp till Superettan 2020 och de stor pengarna. Dock en minimal förlust på boka spelet (960) så kassan är väl tilltagen i Juni månad än så länge!

Satsar hårt på att Qviding ska vinna dagens match borta mot Eslöv och kommer ta tillbaka mon förlorade pengar med detta spel. Jag kör ett backas spel på Betfair Exchange till fina 1,68. Det är absolut en ”kanon odds”

Eslöv – Qviding

Spelförslag:

Liga: Division 2 Västra Götaland / Land: Sverige / Arena: — / Spelstopp: 8/6 kl 16,00 / Insats 1750 kr / Spel Backa Qviding = 2:a / Odds = 1,65 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Eslöv har inget att hämta!

Eslöv gör igen glad i Division 2 Västra Götaland, det blandas och ges rejält i matcherna. Nu har man tre raka förluster och placerar sig på en medioker tolfte plats S 10 V 3 O 2 F 5 M 12:24 P 11 här har man problem både med defensiva och det offensiva, det ser inte ljust ut för byns fotbollslag. Eslöv har faktiskt ett riktigt bra damhandbollslag, det är där byn ska satsa sig vidare och låta killarna ligga lite längre ner i seriesystemet i fotboll. Nu finns det många dåliga lag serien, så de kommer ha möjligheten att klara sig kvar, Man får hoppas på att det kommer fram lite bra ungdomar i framtiden, så man kan fortsätta spela division två fotboll, att få spelare till att flytta till Eslöv, är ju en ren omöjlighet. Har man en gång varit där vill man inte återkomma, sanna mina ord. Eslöv har bara gjort tolv mål på tio matcher och släppt in det dubbla, här finns det mycket att önska inför uppehållet. Hemmaplan är ingen borg S 5 V 1 O 2 F 2 M 6:8 P 5, dock klart bättre när det gäller målskillnad. När man nu möter laget som gjort överlägset mest mål i serien, så kommer det inte vara något att snacka om vart alla tre poängen ska finnas efter matchen. Detta kan bli en förnedringens dag, i alla fall defensivt!

Ibrahim Bah frälser Qviding, en lovande spelare från IFK Göteborg som fått ny tändning i Qviding. Tyvärr är försvaret desto sämre!

Qviding har klara problem defensivt!

Vi snackar nästa handbollssiffror varje match som Qviding lirar. Senast vi spelade på Qviding var i bortamatchen mot Hittarp. Då hade vi ett boka spel på Hittarp, det blev 4-4, vilket gav pengar in i kistan. Efter denna match har laget spelet en match till, denna gång mot Stafsinge som ligger bakom Eslöv, då blev det vinst hemma (4-3). Detta håller givetvis inte om man vill vara med om biljetterna till ettan. S 10 V 6 O 1 F 3 M 31:20 P 19. Det är förvisso bra att man vinner sina matcher, men det ska inte vara så att när man gör fyra mål, så får man trots det problem med att vinna. Det känns lite som att man spelar målspel på sina egna matcher och att det är matchfixning, det skulle inte heller förvåna mig ett dugg när det gäller Qviding! Men förhoppningsvis har man bara dåligt försvar som felar. Nu har man gjort mest mål i hela serien och det är det som gör att man är med där uppe och fortfarande slåss om en topp placering. Kan man få till försvaret så är man med hela vägen in i kaklet. På bortaplan har man de fem senaste två förluster, men dessa kom mot serieledaren Rosengård (4-3) och mot trean Onsala (3-2), ser vi ett mönster? S 5 V 2 O 1 F 2 M 13:12 P 7, bortaplan är inte  så bra som hemma, men detta ska man klara av, Eslöv håller medioker klass. Har man gjort mest mål i serien så ska man bara vinna dessa matcher.

Varning för!

Egentligen ingenting, detta ska man vinna. Eslöv har släppt in tjugofyra mål och bara gjort tolv. Kan tänka mig att de ökar upp målskörden med två mål idag, men att de får minst tre i sin egna kasse. Detta ska Qviding vinna, om de bara sparkar bort bollen (rensar) när den kommer på sista tredje delen av sin egna planhalva, så blir det en seger

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen