Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 7/6: Bookmaker spel på Betfair Exchange, du bestämmer själv oddset.

Ta chansen att vara bookmaker på helt nytt insatt spel på Betfiar Exchange.

Matchen mellan Åtvidaberg och Oskarshamn som spelas under fredagen, har precis släppts på Betfair Exchange. Att ta möjligheten att agerar bookmaker innan oddsen höjs är en fördel som vi inte kan missa. När spelet släpptes var det ett boka spel på Åtvidaberg 5,5 i odds. Nu är det nere på 3,35. Jag kommer att lägga ett boka spel på 2,60 för att på så sätt sätta in ett värde i spelet. De vanliga spelbolagen har ett odds för Åtvidabergs seger på 2,60 och Oskarshamn på 2,30. Med andra ord ska mitt spel på boka Åtvidaberg ha stora möjlighter att gå igenom. Att spela med Betfair Exchange ger dig som spelare större möjligheter att vinna bättre pengar, än på de vanliga spelbolagen.

Åtvidaberg – Oskarshamn

Spelförslaget;

Liga; Division Ett Södra / Land; Sverige / Arena; Kopparvallen (Åtvidaberg) / Domare; — 
Spelbolag; Betfair Exchange.
Spel; Bookmaker = Boka Åtvidaberg.
Odds; 2,60.
Insats; 600 kronor
Förutsättning; Vinner spelet om det blir seger för Oskarshamn eller kryss, förlorar spelet om Åtvidaberg vinner. Vid vinst dubblas insatsen. Vid förlust förlorar jag oddset 2,60 x insatsen 600 kronor – insatsen = 960 kronor

Åtvidaberg har hämtat sig, men nu blir det svårt!

När hemmalaget springer ut på Kopparvalen under fredagskvällen, är det ett lag som har vunnit två matcher i rad. Båda matcherna var dock på bortaplan. Senaste omgången vann man mot ett riktigt formsvagt Lindome (1-3) och innan dessa mot Lund (0-2) ett Lund som verkligen inte rosat marknaden, laget ligger sist i serien. Det var två segrar som Åtvidaberg verkligen behövde. S 11 V 4 O 2 F 5 M 14:19 P 14, placerar laget inför matchen på en tionde plats, vilket faktiskt är bra för det unga laget. De kommer under säsongen få det svårt att klara kontraktet, men på något konstigt sätt så sprattlar de till och gör som de två senaste matcherna, nämligen plockar full pott. Åtvidaberg har för det mesta varit farmarklubb till bland annat både AIK och Djurgården i olika omgångar. När detta samarbete inte fungerar så blir det också problem att få spelare till den lilla orten. Nu har man problem att göra mål och det defensiva är så där, efter elva omgångar är det minus fem i protokollet och detta bådar inte gått inför framtida matcher. På hemmaplan är man absolut sist i serien, S 4 V 1 O 0 F 3 M 4:9 P 3, denna statistik lär, inte göra det lättare när det kommer ett lag som spottar in mål. Åtvidaberg kommer få det riktigt svårt mot Oskarshamn. Boka spelet sitter perfekt i matchen.

Oskarshamn har defensiva problem som måste lösas!

Vad har hänt med Oskarshamn? Förra året var man ett mål från att spela i superettan. När man ledde med 4-1 hemma mot Varberg i kvalet, slarvade man och Varberg kunde göra 4-2. Hemma vann sedan Varberg enkelt med 2-0 och Oskarshamn fick åka till sin vackra stad och börja bygga för en ny säsong. Varberg där emot leder Superettan, just nu komfortabelt, så stor skillnad kan det vara i fotbollens värld. Det har inte börjat så bra för Oskarshamn, S 11 V 3 O 4 F 4 M 22:19 P 13 ger faktiskt bara en elfte plats i tabellen, man är alltså bakom Åtvidaberg. Varför då boka Åtvidaberg på hemmaplan? Jag ser Oskarshamn som ett riktigt bra lag, trots en dålig start. Laget kommer när serien är slut ligga med i toppen och kanske det kan bli ännu ett kval! Det är hela tio poäng upp till serieledningen och nio till kvalplatsen, men det går fort och en trea borta på Kopparvallen ger lite andrum för smålänningarna. Senast förlorande man en jämn match mot serietrean Trollhättan på hemmaplan (0-1). Innan dess kryss (2-2) mot ett Eskilsminne som verkligen underpresterar och en seger mot Lund (5-1) som kanske inte är värt så mycket då Lund plötsligt har problem i år. På bortaplan har första segern fortfarande inte kommit, S 5 V 0 O4 F 1 M 8:10 P 4. Det som är lovande är att man gjort hela tjugotvå mål, vilket faktiskt är mest i hela serien, negativt är att defensiven inte fungerar och denna måste de få bukt med. Nu ser jag stora möjligheter att Oskarshamn tar en trea trots tabelläget och fortsätter uppåt i tabellen. Krysset ger oss också cash in och detta ska Oskarshamn klara av.

Nu måste bortalaget lyfta sig om det åter ska bli kval.

Varning för!

Det är ett Åtvidaberg som kommer med självförtroende efter två segrar och det är ett Oskarshamn med ett stukat självförtroende som måste få stopp på den akuta blödningen defensivt. Det är konstgräs vilket kommer gynna hemmalaget, men jag ser Oskarshamn som ett starkare lag och ett kryss ska man kunna bärga på vackra Kopparvallen.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *