Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG 7/6: Ett KANONSPEL i EM kvalet på Stadion Pod Goricom

Jag har hittat boka spelet på Betfair Exchange till kanonodds!

Fredagen bjuder på EM kval och jag har hittat ett riktigt bra boka spel när Montenegro har blivit favoriter på hemmaplan mot Kosovo. Spelet läggs som bookmaker på Betfair Exchange, oddset är otroligt bra så här tidigt in på spelmarknaden.

Montenegro – Kosovo

Spelförslaget;

Liga; EM kval / Land Montenegro / Arena Stadion Pod Goricom (Podgorica) / Domare Orsato D. (Ita) 
Spelbolag; Betfair Exchange.
Spel; Bookmaker = Boka Montenegro.
Odds; 2,22.
Insats; 750 kronor
Förutsättning; Vinner spelet om det blir seger för Kosovo eller kryss, förlorar spelet om Montenegro vinner. Vid vinst dubblas insatsen. Vid förlust förlorar jag oddset 2,22 x insatsen 750 – insatsen = 915 kronor

Montenegro för stora favoriter!

Montenegro har blivit favoriter på hemmaplan i fredagens EM kval mot Kosovo. Lite obefogat kan jag tycka då Kosovo är riktigt bra om man ser till vad de presterat i sina landskamper. Montenegro har på sina fem senaste matcher, endast en vinst. Montenegro – England (1-5), Bulgarien- Montenegro (1-1), Montenegro – Rumänien (0-1), Serbien – Montenegro (2-1), Litauen -Montenegro, (1-4). jag tycker absolut inte att det är befogat att man ska bära favoritskapet i denna match om man ser till resultatet de fem senaste matcherna. Tittar man sen på resultatet på vad Kosovo har åstadkommit de fem senaste. Kosovo – Bulgarien (1-1), Kosovo – Danmark (2-2), Kosovo – Azerbajdzjan (4-0), Malta – Kosovo (0-5), Färöarna – Kosovo (1-1). Här är det väl, bara matchen mot Färöarna som man får fundera lite på! Ska man sen titta på längre perspektiv så har Kosovo inte förlorat en landskamp sedan den 13 november 2017 då man förlorade mot Island borta (2-0). Alltså laget har tolv raka matcher utan förlust, fyra kryss sen idel segrar. Medans Montenegro på tolv matcher har endast två segrar, fem förluster och fem kryss. Det är förvisso bortaplan, men jag tror inte att Kosovo kommer tappa tre poäng i detta så viktiga EM kval. Bägge lagen har fortfarande stor möjligheter att kvalificera sig då kvalet är nystartat.

1. England 2 2 0 0 10:1 6

2. Bulgarien 2 0 2 0 2:2 2

3. Kosovo 1 0 1 0 1:1 1

4. Montenegro 2 0 1 1 2:6 1

5. Tjeckien 1 0 0 1 0:5 0

Bortaplan är alltid respekt, men Kosovo ska inte underskattas.

Varning för!

Jag räknar med att det kan bli en jämn kamp, finns redo med en Cash out vid lika och tio kanske femton minuter kvar. Helt beroende på hur matchbilden är. Bortaplan är alltid svårt i kvalen, så Kosovo får verkligen visa att man vill ha trettonde raka utan förlust. Jag tycker boka spelet är riktigt bra om man ser vad Kosovo lyckats prestera som landslag. 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *