Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 6/6: Ett riktigt bra boka spel på Betfair Exchange spelas på nationaldagen.

Hässleholms IF - Dalstorps IF i Division 2 Östra Götaland här bokas bortalaget

Juli har börjat riktigt bra och med det lilla utbudet som är just nu, gäller det att välja sina matcher med stor omsorg – ja i högre grad än vanligt då det är lättare att tappa när utbudet sinar.  Rosengård gjorde jobbet enkelt mot IFK Malmö och pengarna var aldrig i fara. Nationaldagsfotboll betyder oftast stora publiksiffror, eller åtminstone större än vanligt. När Hässleholms IF tar emot Dalstorps IF så är det någon ingen större skillnad än vanligt. HIF har helt ok siffror redan. Jag ser ett stort värde i matchen när jag agerar bookmaker och bokar hemmalaget på Betfair Exchange.

Hässleholms IF – Dalstorps IF

Spelförslag:

Liga: Division 2 Östra Götaland / Land: Sverige / Arena: Österås IP / Spelstopp: 6/6 kl 14,00 / Insats 500 kr / Boka Odds = 3,6 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Hässleholms IF ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Dalstorps IF vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel endast om Hässleholms IF vinner. Då förlorar jag oddset 3,6 x insatsen 500 kronor – insatsen = 1300 kronor

Hässleholm har problem även 2019, trots riktigt bra material.

Förra året fick HIF som de kallas nere i Skåne kvala sig kvar, året innan var man med i toppen och var närma att ta en plats i ettan. I år har man deltagit i Svenska cupens slutspel, där var man en riktigt strykpojke, vilket man kanske ska vara om man ser på vilka man mötte. Elfsborg (1-5), Djurgården (0-3) och borta IK Frej (7-0). Man startade serien helt ok, men har nu tappat rejält. S 10 V 3 O 3 F 4 M 15:15 P 12 vilket just nu är nionde plats. På de fem senaste matcherna har man bara orkat med att ta två poäng och det mot lag som ligger sämre till i tabellen. Mycket beror på att man inför säsongen bytte tränare till Niclas Lindeqvist, en riktigt medioker tränare – ja detta enligt hörsägen så om det stämmer låter jag vara osagt. Men ska man titta på materialet man har så har man ett riktigt bra lag för att spela i division två och man borde vara topp tre i år, detta enligt samma personer som pratar om dåliga tränaren! Nu finns det två lag i Hässleholm med 15 000 invånare i kommunen och detta har aldrig fungerar och det fungerar givetvis inte nu heller. Att man inte kan slå ihop klubbarna och skapa sig ett riktigt slagkraftigt lag är horribelt. Jag kan dock förstå att HIF inte vill gå ihop med IFK. HIF har en riktigt stadig bankrulle, medans IFK är fattiga och har noll på banken. Men två lag i staden i samma serien är ett lag för mycket. Nu känns boka spelet riktigt bra, då HIF just nu går riktigt dåligt.

Det kommer jublas på Österås IP under Nationaldagsfirandet för bortalaget.

Dalstorps IF är på gång!

Dalstorp började serien riktigt bra, bara en förlust på de tio första omgångarna. S 10 V 5 O 4 F 1 M 19:11 P 19, förlusten kom emot IFK Hässleholm, lite oväntat. Dalstorp placerar sig just nu på en tredjeplats, endast tre poäng till positiv kvalplats. På de fem senaste har man 11-9 i målskillnad och här har man lite att jobba med i det defensiva spelet. Men det offensiva sitter klockrent. En förlust på hela tio matcher är mäktigt. När man nu åker till Österås IP och en riktigt dålig gräsmatta, ska man åtminstone ta en poäng med sig hem – ja egentligen alla tre, men det är inget dåligt lag man möter i grunden, men det är division två och allt kan hända i denna serie. Laget är klart bättre än HIF för dagen så boka HIF känns riktigt bra.

Varning för!

HIF är i grunden inget dåligt lag. Österås IP:s gräsmatta är under all kritik och det är svårt att spela fotboll på denna plan. Dalstorp har gått riktigt bra och snart kommer en överraskad käftasmäll! Jag tycker dock att spelet är riktigt bra och att Dalstorp ska tappa alla tre poängen ser jag i dagsläget som en stor överraskning.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *