Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 8/6: KANONSPEL, MED KANONODDS PÅ BETFAIR EXCHANGE.

Spelet hämtas från Superettan. Häng på och missa inte detta spel.

Under lördagen så gästas Grimsta IP av överraskningslaget Mjällby AIF. Undertecknad kan inte förstå att laget från Listerlandet fortsätter trumma på och vinna sina matcher. Hemma kan jag förstå det, det finns inte mycket positivt för bortalagen när man kommer till denna gamla slitna, blåsiga arena, som ligger längst med vattnet. Men att de fortsätter vinna borta överraskar mig otroligt. Nu möter man ett mediokert Brommapojkarna som envisas med att spelarna ska vara egna produkter och vara född under Svensk flagg. Ännu en gång har BP blivit favoriter på hemmaplan och denna gången kanske det inte är så obefogat! Jag har spelet som jag tror stenhårt på. Som vanligt är det ett spel på den bästa sidan för oss spelare mot spelare. Betfair Exchange ger oss möjligheten att själva vara bookmaker, ni som inte testat, ta vara på möjligheten med helt riskfritt spel. Sätt in 450 kronor på länken längst ner på denna sida och spela för summan. Förlorar du spelet får du pengarna tillbaka.

Spelförslag:

Liga: Superettan / Land: Sverige / Arena: Grimsta IP / Spelstopp: 8/6 kl 16,00 / Insats 1000 kr / Boka Brommapojkarna Odds = 2,58 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att BP ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Mjällby vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel endast om BP vinner. Då förlorar jag oddset 2,58 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 1580 kronor

BP håller helt enkelt inte Superettan nivå.

När BP förra året åkte ur allsvenskan var det med målsättning att direkt komma tillbaka igen. Det har gått precis tvärtom, precis som undertecknad har sagt från dag ett. Det är ett miserabelt jobb man gör i Europas största ungdomsförening, för tillfälligt. Att man envisas med att det bara ska vara svenska spelare i truppen (Erik Johanna Omondi från Vasalunds IF är undantaget) gör att man inte kommer klara Superettan kontraktet och man är nere i Division ett norra inför säsongen 2020. Nu finns det fortfarande hopp då fönstret öppnar snart, är man smart så värvar man in spelare från andra länder och ser till att klara det så viktiga kontraktet. Ett kontrakt som inför nästa säsong innebär hela femton miljoner in i kassan, då ett nytt spelbolag tar över Allsvenskan och Superettan. Nu är det tyvärr för BP ett styrelsebeslut, efter förra årets fiasko med pennalism, mobbning och grövre saker att man ska satsa på egna ungdomar. Detta är givetvis inte fel, men  det håller inte med spel i Superettan. Kanske är det så att klubben som fostrar mest elitspelare i Sverige, bara ska ligga i ettan och vara nöjda med detta. Kanske är pengarna slut, då man åkte på en skattesmäll på hela 791 000 kronor i början av året, samtidigt som man måste betala sparkade tränare och sportchefer stora belopp. Just nu ligger man sist i superettan, S 11 V 2 O 1 F 8 M 13:20 P 7 och det ser verkligen inte bra ut. Att bara ha producerat tretton mål, gör att det är svårt att vinna matcher. Bara en vunnen på elva omgångar gör att man faktiskt tappar hoppet på laget, dock är det bara fem poäng upp på säker mark. Men där tror jag inte man hamnar om man inte börjar köpa spelare. På hemmaplan är man också sist i serien, S 6 V 1 O 0 F 5 M 8:13 P 3, att det sen är tomt på hemmaarenan gör det inte bättre för lagets spelare. Sist förlorade man mot Trelleborg (2-3) ett spel som vi satte klockrent. Siffrorna ljuger lite då Trelleborg ledde med 1-3 och ägde matchen. Nu möter man ett Mjällby som överpresterar och som kommer från Division två inför denna säsong, så en poäng ska man kunna mäkta med, absolut inte en trea, därför sitter boka spelet perfekt.

Laget överpresterar och det ska väl inte räcka hela vägen till Allsvenskan!

Mjällby går på hundra procent, kan inte öka mer!

När jag fick frågan inför säsongen vilka som åker ur Superettan, så var det självklart för mig att säga Brommapojkarna och Mjällby som de stora kandidaterna. På BP hade jag absolut rätt än så länge, men att Mjällby istället för att åka ur, nu efter elva omgångar placerar sig på en andra plats, kunde jag aldrig se. Nu ska sägas att laget som kom upp från tvåan förra året, inte kommer att vara kvar där hela säsongen, man överpresterar match efter match och när det kommer ett fall kommer det komma flera. jag tror dock inte att fallet kommer mot ett mediokert BP, trots konstgräs och bortaplan. S 11 V 8 O 0 F 3 M 15:9 P 24, är imponerande. Dock så är det på hemmaplan man är starkast S 7 V 6 O 0 F 1 M 10:4 P 18, medans bortaplan är trots allt en av de akilleshälar som kommer göra att de inte kommer ligga med hela vägen till att slåss om Allsvensk plats S 4 V 2 O 0 F 2 M 5:5 P 6. Andra saker är att truppen är liten och den är ojämn, lite skador på startspelare eller röda kort så kommer korthuset att falla. Men dock inte i denna match. Det är ett defensivt hårt jobbande lag som lever på sina kontringar och på Grimsta kommer det finnas massor av ytor för just detta. Att laget bara släppt in nio mål visar detta, samtidigt så har man bara gjort femton, vilket gör att man vinner oftast sina matcher med ett måls marginal.

Varning för!

Det luktar kryss lång väg, ett snålt spelade Mjällby på konstgräs och bortaplan mot ett desperat BP som verkligen behöver poängen. Boka spelet känns otroligt bra i denna match och vi är tidigt ute så spelet kostar minimalt vid en förlust. Men bli inte överraskade om Mjällby tar ännu en uddamålsseger.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *