fbpx
Connect with us

SPELTIPS 8/6: Ett riktigt bra backa spel på Betfair Exchange klickas i till överodds.

Publicerad

on

När jag fortsätter titta på bra spel inför lördagen, så hittar jag ett riktigt bra spel i matchen Kristianstad – Utsikten. Nu har detta spel inte släppts ännu på Betfair Exchange, men när det släpps och oddset hamnar på ,65 och över, så är det taget. Kristianstad är helt under isen trots några få segrar på senaste tiden, medans Utsikten leder serien och går på som en ångvält. Här är det ett riktigt bra backa spel på Utsikten, så håll ögonen öppna och försök klämma in detta spel till ett verkligt bra odds.

Jag fokusera denna rek istället på en match nere i Skåne och på en av de absolut vackraste arenorna i Sverige, nämligen Harlyckans IP.

Eskilsminne – Värnamo.

Spelförslag:

Liga: Division ett norra / Land: Sverige / Arena: Harlyckans IP / Spelstopp: 8/6 kl 16,00 / Insats 1000 kr / 1:a = Backa Eskilsminne Odds = 2,70 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Backa = Spelare; Jag tror att Eskilsminne ska vinner matchen. 

Eskilsminne underpresterar.

När serien började hade jag Eskilsminne som stor favorit till att ta klivet upp i Superettan, laget har verkligen gjort mig besviken och placera sig på andra sidan av tabellen, nämligen under strecket. Nu är det kris i den rika förorten. Eskilsminne är en förort till Helsingborg – eller förort är kanske fel ordval, Eskilsminne ligger ett stenkast från ”Kärnan” av Helsingborg. Eskilsminne är den rika fina klubben i Helsingborg, man satsar hårt för att få ta över från fattiga storebror HIF och det kommer inom några år också ha skett, när HIF är en av Sveriges mest missköta klubbar. Men vad är då problemet? Varför placerar man sig på negativ plats i serien! Det finns många olika svar på detta. En anledning är att tränarteamet inte håller för att ta detta lag upp i seriesystemet och jag skulle inte bli förvånad om vi snart ser ett skifte på den posten, Eskilsminne har råd att sparka tränare. Det andra stora problemet är att man producerar ingen mål och när man väl gör mål så spelar man kryss för man släpper in mål bakåt också. S 11 V 2 O 4 F 5 M 12:16 P 10, fyra kryss matcher och bara två vinster är verkligen att underprestera. Nu måste man resa sig upp och ta på blåstället och börja jobba sig in i serien. Alla spelarna i Eskilsminne är bra betalda spelare och de måste nu börja ge tillbaka på sina fina löner, de ska helt enkelt vara topplag, även om serien börjat helt miserabelt. Hemma på Harlyckan är man bra S 5 V 2 O 2 F 1 M 10:6 P 8 och med ett enormt publikstöd ska man verkligen ta alla tre poängen i denna match. Det är ett riktigt överodds vi får i matchen, bara knyta ihop säcken och plocka hem pengarna.

Jonas Thern försöker göra guld av smågrus, det fungerar inte 2019.

Värnamo håller inte trots demontränare.

Värnamo ramlade ur Superettan och ännu en gång fick Roar Hansen sparken som tränare. Roar har också tagit ner Åtvidaberg och fått sparken och även blivit sparkad från Helsingborgs IF, Högborgs Bk och Landskrona Bois Nu tränar han åter igen Ängelholm – men detta var/är bara lite kuriosa om hur illa det är i svensk fotboll, när samma tränare får fortsätta om och om igen, trots mediokra resultat. Nu har legenden och en av Sveriges bästa spelare genom tiderna åter tagit över IFK Värnamo – Jonas Thern. Denna legendar ska försöka rädda upp Värnamo, men det är inte lätt när en person förstört allting under en säsong. Det går inte bra för laget. Ett lag som mest består av egna produkter och spelare med närhet till Värnamo. S 11 V 2 O 5 F 4 M 13:17 P 11 placerar laget trots allt framför Eskilsminne, Kanske konstigt att jag inte bokar Eskilsminne istället! Nja jag anser att Eskilsminne hemma är bra och har bättre spelare, dessutom går inte Värnamo bra just nu. Tre kryss och två förluster på de fem senaste, visar att man har problem dels på bortaplan, men också i målskyttet. Bara tretton gjorda mål, är också att underprestera. Jag tycker dessutom att oddset är alldeles för bra för att inte spela på Eskilsminne.

Varning för!

Det är två lag som verkligen inte ska ligga där de ligger, två lag som kryssat mycket och som måste få till det framåt. Samtidigt måste man börja hitta rätt i de defensiva bitarna. Kanske ligger krysset närmast! Ett riktigt bra boka spel då alltså? Jag tror trots allt på att Eskilsminne klipper alla tre. Hemmaplan, bättre trupp, och att de verkligen underpresterat, gör att det finns goda anledningar till att spela ett backa spel på matchen. Oddset är fantastiskt bra så här tidigt.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen