fbpx
Connect with us

DAGENS BÄSTA SPELTIPS 16/7: Västerås SK- Jönköping Södra

Publicerad

on

Superettan spel ikväll när nyrika Västerås SK tar emot en av förhandsfavoriterna innan seriestart Jönköping Södra, en svår bortamatch för J-södra, men de är på gång och kan mycket väl plocka alla tre poängen i dagens match. Jag tycker det finns ett riktigt bra spelvärde i att boka Västerås trots hemmaplan på Betfair Exchange, varför finns nedan i reken

Västerås SK – Jönköping Södra

Hemmaanalys Västerås SK; Västerås vann norrettan överlägset förra året, med Viktor pengar skulle det bli storsatsning och avancemang upp i allsvenskan inför 2020. När halva serien har spelats så ligger man på en tionde plats S 14 V 4 O 6 F 4 M 19:14 P 18. Förväntningarna var högre ställde och man får trots att bara halva serien är spelad se detta som ett fiasko. Man gick ut med stora trumman innan säsongen och snackade upp sig själva som favoriter, dock är det inget ovanligt när det gäller Västerås SK, det är/har varit mycket snack i den föreningen genom åren och mycket lite har man gjort för att klara av de förväntningar som man alltid sätter på sig själva. Nu väntar ett dubbelmöte, mot ett annat lag som också skulle vara topplag, men som startade horribelt nämligen Jönköping södra.

VSK spelar en offensiv 4-3-3-uppställning, vilket inte visats sig vara rätt då man bara har orkat med att göra nitton mål på fjorton matcher, dock har den defensiva biten istället suttit någorlunda och med bara fjorton insläppta mål. är det ett mål i snitt än så länge, detta får anses vara riktigt bra för en nykomling. Vid seger ikväll så klättrar man uppåt i tabellen. Detta behöver man, det är längre upp till första platsen än det är att ramla ur serien och åter igen få börja om i ettan. Senast fick man till det ordentligt när man krossade Dalkurd borta (1-6), så formen är det inget fel på. Man vill spela en snabb fotboll och på sitt konstgräs har man stor fördel jämfört med gräslagen som kommer på besök, det är dessutom alltid svårt att spela när 4000 berusade Västeråsare skriker ut sitt hat för att de just föddes i Västerås, detta blir extra tydligt mot lag som till vardags spelar på gräs.

En galen publik väntas ta emot ett Jönköping Södra som måste börja ta poäng på bortaplan.

Bortaanalys Jönköping Södra; Jönköping Södra ligger ungefär där undertecknad kunde förvänta sig att de skulle ligga inför säsongen. Allt beror egentligen på snack profilen och tränaren ” Brännan” som har en käft som en krokodil och snackar mer än vad han presterar. Hade man haft en mer noggrann och bättre tränare så skulle laget varit uppe högst upp med det material man förfogar över. Brännan har gått alla kurser som man ska gå i Sverige, men han är också en av de få som fick göra om högsta kursen för det gick inte att snacka sig till resultaten i förbundets regi (enligt sann utsaga från personer på samma kurs). Jönköping ska vara topp tre i år och med ett dubbelmöte mot Västerås kan det bli lite mer toppkänning än den femte plats man just nu innehaver S 14 V 7 O 2 F 5 M 23:11 P 23, laget är riktigt bra framåt, men också bakåt, vore det inte för slarv i vissa matcher så skulle man redan nu vara högst upp i serien. De två senaste matcherna har man visat klass, när man först slog suveräna serieledarna Varberg enkelt hemma (3-1) och sen spelade ut Trelleborg, även det hemma (2-0). Med blott elva insläppta mål är det en stark defensiv, där gamlingen Frank Pettersson (35 år) styr hela laget och är en trygg utpost längst bak. På bortaplan är man inte bra S 7 V 2 O 1 F 4 M 12:8 P 7, det behövs en uppryckning av laget och den måste komma redan ikväll om man vill vara med när tåget går ifrån perrongen i Varberg , mot allsvenskan 2020.

Matchanalys; Västerås vill spela en snabb fotboll på hemmagräset och det måste vara ett hungrigt Jönköping som är med de första tjugo minuterna i matchen. Jönköping som har en borg på hemmaplan och där sitt naturgräs måste hitta spelet snabbt på konstgräset, allt  för att inte VSK ska få ta över taktpinnen helt och krossa Jönköpings drömmar om en trea. Kan J-södra komma in i spelet och få möjlighet att få lite trygghet på det snabba underlaget kommer de att kunna ta med sig åtminstone en poäng i kvällen match. En tuff start för bortalaget är att vänta, men efterhand kommer det bättre Jönköping ta över matchen – ja det vill säga om ”Brännan” har gjort det taktiska rätt inför denna svåra bortamatch!

Spelförslaget; Jag är osäker på att Jönköping klarar alla tre poängen trots att man i grunden är ett så mycket bättre lag än VSK! Detta är helt beroende på tränarsituationen som jag nämnt ovan. Men att man ska ta med sig minst en poäng ikväll ser jag som självklar. Jag bokar Västerås SK på Betfair Exchange och laddar upp för vinst både vid kryss och en seger för Jönköping Södra.

Varning för! Det är konstgräs och det är vildar som är publik i Västerås, en publik som även de beryktade Västerås raggarna har respekt för. Formen i bägge lagen är utmärkta efter senaste omgången. VSK får inte underskattas.

Spelförslaget:

Liga: Superettan / Land: Sverige / Arena: Spelplats: Solid Park Arena  (Västerås) / Spelstopp: 16/7 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Spel: boka Västerås SK / Odds 3,50 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen