fbpx
Connect with us

Speltips 11/1: Inför Braunschweig – Düsseldorf: Bra odds testas ikväll

Publicerad

on

Mallorca klarade inte av att vinna mot Las Palmas så dubbeln gick inte in igår söndag. Men Espanyol var mer trygg och mitt Maxbet satt både i vanliga 1X2 och i Asien spelet.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Matchen:
Måndag och då hämtar jag mitt spel från Tyskland där Braunschweig som ligger på en sextonde plats (12 poäng 14-32 i mål) tar emot Düsseldorf som placerar sig på en femteplats (26 poäng 21-19 i mål) Det är ett Braunschweig som kom trea förra säsongen i Tysklands tredje liga och som har klara problem med att få till det i andra ligan. Man har dessutom dålig form då man bara har tagit fyra poäng de fem senaste matcherna. Laget släpper in tok för mycket mål för att kunna rubba de bästa lagen – Düsseldorf som ramlade ur Bundesliga har nu äntligen börjat vakna till liv. Laget började katastrof men har bäst form i ligan för tillfälligt. Laget har tagit hela femton av femton möjliga poäng de fem senaste och med lysande 13-4 i mål går man ut som favoriter i denna match. Det som talar emot Düsseldorf är att man är riktigt dåliga borta där man bara orkat ta sju poäng på sju matcher.

✅ Spelet:
Trots dåligt bortaspel så måste jag tro hårt på en Düsseldorf seger. Düsseldorf är det bättre laget och är på väg att klättra upp för att ge sig in i slutstriden om direktplatserna till Bundesliga och när det ger dubbla pengarna så är det ingen tvekan var spelet läggs. Jag lirar också ett riktigt bra Asien -1 spel i denna match. Det enda som drar ner detta från att vara ett Maxbet är bortaspelet för Düsseldorf.

👉 Düsseldorf seger 2:a / Odds 2.00 / Spelvärde 4 av 5.
👉 Düsseldorf seger Asien -1 / odds 2.75 / Spelvärde 4 av 5.

’”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen