fbpx
Connect with us

Speltips 13/1 – 14/1 Dags för premiär i handbolls – VM. Sverige gör sin premiär under torsdagen.

Publicerad

on

Handbolls – VM kör igång idag onsdag 13 januari med final 31 januari och spelas i Egypten. Detta är förmodligen en av den mest underhållande sporten som man kan se på TV. Sverige deltar tillsammans med 32 andra nationer, vilket är det största antalet deltagare någonsin i ett VM. Premiärmatchen spelas ikväll 13/1 klockan 18.00 där hemmanationen Egypten möter Chile.
Favoriter att vinna hela VM när det gäller de olika spelbolagen och enligt experterna är Danmark och Norge. Jag tror personligen att vi får se Spanien lyfta bucklan med Frankrike som underdog. Jag lägger en slant på att Spanien vinner detta VM och hoppar våra nordiska länder helt. Samtidigt garderar jag upp detta med en liten chansning på Frankrike.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ ODDS FÖR SLUTSEGRARE PÅ WILLIAM HILL MED SPELSTOPP 17.28 IDAG 13/1
👉 Danmark 4.00
👉 Norge 4.25
👉 Spanien 5.00
👉 Frankrike 7.00
👉 Sverige 41.00

✅ SVERIGE – NORD MAKEDONIEN / AVKAST TORSDAG 20.30
Sverige har haft en dålig uppladdning inför VM. Det har säkert inte undgått någon som har intresse av handboll att flera stjärnor saknas och att det kommer bli ett ungt svenskt lag till VM. Det är ett lag som absolut inte ska slåss om några medaljer enligt alla experter. Nu är handboll trots allt en sport där allt kan hända så vi ger inte upp i första taget.
Premiärmotståndaren blir nu Nord Makedonien och inte Tjeckien. Makedonierna fick en gratisplats in till detta VM efter att Tjeckien tvingats att dra sig ur då hela laget har blivit Corona smittade. Nord Makedonien ska dock ses som en kanske svårare motståndare för Sverige än tidigare nämnda Tjeckien som man hade bra koll på inför premiären.
Sverige ska vara ett bättre handbollslag än Nord Makedonien. Detta till trots att Nord Makedonien har den fantastiska vänsterhänte 40-åringa målskytten Kiril Lazarov, som fortfarande spelar högernia. Jag tror att Nordmakedonien kan stänga ner Sverige ganska bra. Svenskarna har inte fått tillräckligt med matchträning med detta nya oerfarna lag och vi kan kommer att få se ett anfallsspel som kan ha en del frågetecken runt sig, man kan dessutom få en del problem med de tunga spelarna från Makedonien.

✅ SPELET:
Nordmakedonien kommer in i turneringen som underdogs och har absolut ingenting att förlora, men trots detta anser jag att Sverige kommer vinna denna match. Att det kan bli en jämn match förväntar jag mig, men här anser jag att Sverige ska gå vinnande ur matchen trots ett orutinerat lag med många yngre spelare. Detta kan faktiskt bli en injektion för svensk handboll. När man dessutom alltid brukar ha bra målvakter så anser jag att man tar sina första poäng i detta VM. Poäng som blir otroligt viktiga direkt från start då man tar med sig vissa poäng in i nästa runda. Trots ett orutinerad Sverige väljer jag att tro på laget och lägger en liten chansning på Sverige seger med handicap – 3.5 mål

👉 SPELTIPS: SVERIGE VINNER MATCHEN MED FYRA BOLLAR ELLER MER. / ODDS 1.94.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen