Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Benfica favoriter i kvällens EL drabbning, jag har spelet!

Betfair Exchange bookmaker spel ikväll, jag går för tolfte raka spelet.

Onsdagens Aston Villa spel satt som ett smäck (se rek), efter mycket vånda och besvär. Villa överpresterade trots att det såg långt annat än ljust ut. När man efter tolv minuter skjuter en miserabelt dålig straff (miss Abraham), får Mings utvisad efter två gula kort i trettiofjärde minuten och får en 1-0 ledning emot sig på en straff i trettiosjätte minuten – fanns det minimalt med hopp kvar. Då i andra kom så den fantastiska vändningen, när laget får en ny straff redan i fyrtioåttonde minuten och denna gång inga misstag från Kodja – bara tre minuter senare sätter den stora stjärna i laget Grealish ledningsmålet och slutresultatet (1-2) gör att ännu ett spel på Betfair Exchange satt. Nu är det elva spel i rad som suttit och av dessa har det varit två riktiga rysare som vi har haft stolpe in på. PSV under helgen och igår Aston Villa med en man mindre och underläge. Nu går jag för tolfte raka spelet under torsdagen, med en match från EL. 

Utbudet denna torsdag är katastrof dåligt, men jag ska trots detta sätta ett spel på EL som spelas ikväll, det blir en mindre insats än vanligt, inte för att spelet är dåligt, men jag är inte bekväm med att det inte finns bättre utbud att välja på. Jag har valt den match som jag tror absolut mest på av de som spelas under denna kväll.

Benfica – Eintracht Frankfurt

Spelförslaget;

Liga: Europa League / Land: Portugal / Spelplats: Estádio da Luz (Lissabon) / Spelstopp: 11/4 kl 21,00 / Insats 600 kr / Boka Odds = 2,38 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Benfica ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Frankfurt vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Benfica vinner. Då förlorar jag oddset 2,38 x insatsen 600 kr – insatsen = 828 kronor.

Håller verkligen Benfica klass för EL spel!

Benficas resa till kvartsfinalen har inte varit lätt. Portugisiska storklubben inledde med Champions League, men noterades i gruppspelet för en tredjeplats vilket alltså resulterade i att Benfica klev in i EL. Sedan har Galatasaray och Dinamo Zagreb slagits ut på vägen. Mot Dinamo Zagreb hade man stora problem. Man gick vidare till slut genom förlängning. Benfica har absolut inte imponerat, ett faktum som onekligen öppnar upp för Eintracht Frankfurt i kvällens match och som gör att vårt boka=bookmaker spel känns riktigt bra på Betfair Exchange.

Benfica leder Primeira Liga,man har dock exakt samma antal poäng som Porto. Efter tjugoåtta spelade omgångar i ligan har båda lagen lyckats spela hem sextionio poäng. Det råder ingen tvekan om att slutspurten i portugisiska högstadivisionen kommer bli en hård kamp mellan lagen, där jag ser fördel Porto som absolut är det bättre laget. Vad är då viktigast ligan eller Europa spel? Porto lär åka ur CL efter förlusten mot Liverpool borta (2-0), vilket ger laget ännu en fördel i kampen om guldet. Så egentligen så är väl Benficas möjlighet att ta upp kampen också åka ut eller gå för att vinna EL, vilket man aldrig kommer att göra. Ska nämnas att Porto bara är två för att de har sämre målskillnad.

Benfica har sett riktigt bra ut framför allt i offensiven. Man har vunnit nästan alla sina matcher med stora siffror och har inte släppt in speciellt mycket mål. Även om man fortfarande radar upp segrar har man på senare tid inte öst in mål i den mån man gjort tidigare under säsongen. Man måste tänka på att Portugisiska ligan är en riktigt dålig liga. Det är två lag som gör upp om titeln de flesta säsongerna, sen är det två kanske tre lag som slåss om att komma trea. En riktig skitliga med andra ord, den kan lätt jämföras med den Skotska ligan som är ungefär lika dålig. Att få spela ute i Europa gör att de två lagen som alltid gör upp om titlarna Porto och just Benfica i alla fall får lite bättre motstånd ett par matcher. För den delen ska man inte säga att Benfica är dåliga och inte heller Porto, det är två bra lag som absolut kan slå jämbördiga lag i Europa spelet, dock inte vinna några titlar.

Ska Eintracht Frankfurt kunna ta sin sextonde raka!

Eintracht Frankfurt har gått obesegrade i 15 raka matcher inför kvällens möte på Estádio da Luz.
Den tyska klubben går som ett japanskt snabbtåg och ute i Europa League känns det inte som det finns någon perrong som ska stoppa deras väg till högre höjder. Laget gick segrande ur samtliga sex gruppspelsmatcher, då vill jag understryka att man hamnade i en grupp med Marseille, Lazio och Apollon Limassol. Utöver detta så har de slagit ut Shakhtar Donetsk (6-3) och Inter (1-0) på vägen till kvartsfinalen. Herregud laget är bra, riktigt bra. Ingen tror att de kan gå hela vägen! Men jag vill höja på ögonbrynet och säga – se upp alla stora lag som tror de ska vinna EL i år, här kommer ett expresståg utan broms.

Vi ska tänka på att när man går in till kvällens match så spelar man i en klart bättre liga, där hittar vi motstånd som bland annat Dortmund, Leipzig och Bayern Munchen. Frankfurts stjärna Luka Jovic är en spelare som är intressant för flera “storklubbar”  det ryktas bland annat om Barcelona. Jovic är i målform med tre mål på lagets fyra senaste matcher. Han ligger tvåa i Bundesligas skytteliga med sjutton mål, vilket givetvis gör han ännu mer attraktiv för storlagen. Viktigt att ha i åtanke är att Frankfurt dras med en hel del skadebekymmer 

I ligan går det fortsatt bra för Eintracht. Man ligger för tillfälligt fyra vilket betyder att om man håller uppe farten spelar laget i Champions League kommande säsong. Laget har endast tre poäng upp till Leipzig på tredje plats, vilket säger det mesta om hur bra laget verkligen är. Man är otroligt bra offensivt, men vi ska inte glömma den defensiva biten där laget har hållit nollan i fem av sina sex senaste matcher, varav två spelades mot Inter. Samtidigt är man farliga framåt med femton mål på sex ligamatcher, ett snitt på 2,5 mål per match. Med tanke på lagets ruskigt fina form ska sannolikheten till minst kryss kunna göra att tolfte raka spelet sitter i hamn under kvällen! Jag ser en match med ett enormt tempo där bägge lagen vill framåt, detta kommer straffa Benfica för bortalaget är stekheta.

Varning för!

Det är hemmaplan och det är viktigt att komma ifrån matchen med ett bra resultat för båda lagen. Benfica hemma är riktigt bra. Om Frankfurt vill vinna och skaffa sig en bra start inför returen så ska det bli minst ett kryss ikväll. Det som känns tungt är alla skador i bortalaget, det kan ställa till det.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *