Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Ett Aston Villa i kanonform, måste vinna ikväll, kan de klara det?

Ett desperat Rotherham måste ta poäng hemma, jag har spelet.

Tisdagen blev över förväntan när både spelen gick in på Betfair Exchange. Både backa spelet=spelare med Middlesbrough (se rek) och boka spelet=bookmaker med Charlton seger (se rek) satt så fint igår och det gjorde att det blev tio raka rek som också har suttit som spel. Nu laddar jag för mitt elfte raka spel när jag kliver in i Championchip och ett möte mellan ett desperat bottenlag mot ett jagande kvalsuget bortalag. Häng med mig på Betfair Exchange och bli en vinnare!

Rotherham – Aston Villa

Spelförslaget;

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Aesseal New York Stadium (Rotherham) / Spelstopp: 10/4 kl 20:45 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 5,2 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Rotherham ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Aston Villa vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Rotherham vinner. Då förlorar jag oddset 5,2 x insatsen 1000 kr – insatsen = 4200 kronor.

Ett desperat Rotherham behöver poäng i kvällens match.

När Rotherham tar emot Aston villa i kvällens match på Aesseal New York Stadium, är det en riktig krismatch för hemmalaget. Det är oroligt viktiga poäng som står på spel. Hemmalaget Rotherham befinner sig just nu under strecket att ramla ur, S 40 V8 O 15 F 17 M 43:68 P 39. Men det är trots den miserabla placeringen inte kört – det är bra en poäng upp till räddningsplankan Reading (40 p) och Millwall (40 p) samt man har även Wigan inom räckhåll (41 p). De flesta av sina poäng har man dessutom tagit hemma S 20 V7 O8 F5 M 29:31 P 29, vilket ger matchen lite spänning som gör att mitt boka spel känns bra då jag även vinner på ett eventuellt kryss i matchen. Nu möter man ett av de formstarkaste lagen i hela serien när Aston Villa kommer på besök och då väntar en otroligt tuff uppgift. Senast de två lagen möttes vann Villa med 2-0 där Abraham och Bolasie stod för vars ett mål. Rotherham kämpar som nykomlingen för att säkra sitt kontrakt. Ifjol slutade hemmalaget på en fjärdeplats i League One, vilket betydde kvalspel för uppflyttning, där man överraskande tog sig upp till Championchip. Med sex omgångar kvar är varje poäng oerhört viktig för hemmalaget, men att poängen kommer mot Aston Villa ser jag som mindre chans. Aston Villa är i sin bästa form under hela säsongen vilket gör mig säker på att de inte kommer ta tre poäng, ett kryss kan man kriga sig till, men vinner det ska man inte göra.

Kan Aston Villas grymma form fortsätta mot ett desperat hemmalag!

Aston Villa är inne i sin bästa form på väldigt länge. Laget som brukar bjuda på väldigt varierande prestationer, har verkligen hittat formen, mycket beror givetvis på att Jack Grealish är tillbaka efter sin skada och att man nu äntligen fått stopp på alla mål bakåt – här anser jag att det var av stor betydelse att Hutton fick utgå och efter det har det också sett så mycket bättre ut. Jag vill absolut inget ont om Hutton, men hans för detta datum har gått ut för längesedan, det är bara se på resultaten efter att han inte spelat och till nu. Aston Villa har nämligen vunnit hela sex raka matcher, där flera av dem har varit väldigt övertygande vinster, vinsterna har kommit efter att Hutton fick gå ut skadad. Senast kommer Villa ifrån en 1-3 vinst mot Sheffield Wednesday där lagets skyttekung Tammy Abraham återigen dök upp i målprotokollet. Låneavtalet för den kontrakterade Chelsea-spelaren har verkligen varit ett givande steg för anfallarens utvecklingskurva. Abraham har dundrat in mål den här säsongen, hittills har han mäktat med hela 23 mål i Championship. Med sina 23 mål hittas Abraham på en andraplats i skytteligan, men bakom en målskytt finns alltid en eller flera spelfördelare. I Villa är det mittfältarna Jack Grealish och John McGinn som ofta ligger bakom lagets målgörande. Den sistnämnde har noteras för hela nio assist den här säsongen. Jack Grealish har länge ansetts vara för bra för Championship och har framförallt ryktats till flera storklubbar. En massa ryktena florerade redan i somras, men en flytt uteblev, istället har Grealish stått för en utmärkt säsong för sitt Aston Villa – efter att han kom tillbaka från skadan har han varit ännu bättre än tidigare, utan denna spelare förlorar Villa mycket i både offensiven och den defensiva biten. Vi kanske till och med får se Grealish i Premier League nästa säsong, och då i den vinröda tröjan, vilket inte är omöjligt ifall laget behåller sin makalösa form som nu har tagit dem till en kvalplats, väl i kval är jag säker på att laget kommer ta sig hela vägen upp. Som stor Villa fantast är det egentligen mot mina egna regler att spela på detta underbara lag som sliter mig mellan hopp och förtvivlan år efter år. Men nu känns det läge att göra det. jag kan inte se att Villa ska förlora tre poäng borta ikväll! Formen är grym och man toppar också form tabellen före suveräna Norwich S 5 V 5 O 0 F 0 M 12:3 P 15 är raden på fem senaste, men även sjätte innan dessa var en seger mot Derby (4-0). Ikväll ser jag absolut att det kan bli sjunde raka!

Varning för!

Inte mycket, men en liten varning för att hemmalaget är desperat och verkligen behöver poäng för att rädda sig kvar med sex omgångar kvar. Samtidigt så måste Aston Villa vinna för att inte tappa sin kvalplats, det finns massor av lag bakom som jagar. Är inte Villa för nonchalanta så ska de klara av att ta tre poäng, skulle de köra på så ska vårt spel sitta då vi har garderat med att vi vinner även på kryss.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *