fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Dagens bästa backa spel på Betfair Exchange, med överlägset odds!

Publicerad

on

Dagens andra spel är ett backa spel=spelare på Betfair Exchange. Med ett överlägset odds jämfört med alla andra vanliga spelbolag i Sverige finns det absolut ingen anledning att välja något annat bolag. Här nere ser ni några av alla de jag jämfört med (40 stycken). Jag har tagit bort de som legat med i mitten av odds och bara för att visa tagit med några stycken. Genomsnittet är med samtliga 40 bolag jag jämfört med och det högsta är det som är högst av dessa 40 i skrivande stund. Oddsjämförelse ser ni efter spelförslaget. 

Bolton – Middlesbrough

Spelförslaget;

Liga Championchip / Land: England / Spelplats: Macron Stadium (Bolton) / Spelstopp: 9/4 kl 21,00 / Insats 1000 kr /  Odds = 1,97 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Backa=spelare Jag tror att Middlesbrough ska vinna matchen. .

Bookmaker: Spel på Middlesbrough på det vanliga spelbolaget.

Betfair.com Sportsbook (1,85) Bethard (1,91) BetWay (1,85) Bwin (1,83), (1,87), Unibet (1,90)
Genomsnitt (1,86), Högsta, (1.91), Svenska Spel (1,86). Jag får –  jämfört med det högsta av dessa 40 bolag, hela sex punkter högre odds. Jag få om jag jämför med genomsnittet elva punkter högre odds och mot lägsta av dessa bolag (Bwin) hela fjorton punkter högre. Var aldrig nöjd med ert spelbolag, när det är så stora skillnader. På Betfair Exchange har du alltid bästa odds då vi spelar mot andra spelare och inte spelbolagen. Vi kan själva styra oddsen och på så sätt påverka eventuell vinst.

Bolton ska inte klara kontraktet om det inte sker ett under!

Med sex matcher kvar och åtta poäng upp över strecket ska det mycket till att urusla Bolton ska klara sig kvar i år S 40 V 8 O 8 F 24 M 29:66 P 32. Det var redan förra året ett lag som hade det svårt, men i år finns det ingen räddningsplanka att ta tag i. Bolton är av allt att döma på väg ur andradivisionen och mot League One med stormsteg. Hemmalaget har dessutom betydligt sämre målskillnad än konkurrenterna ovan strecket, så vi säger tack och hej då till Bolton oavsett hur det går i kvällens match. Nu ställs dock Parkinsons mannar mot ett Middlesbrough som är totalt ur slag och det skulle kunna vara så att man skulle kunna ta en poäng, men jag tror det är mindre troligt trots Middlesbrough urusla form. Deras hemmastatistik för hela året är så dålig så jag hade inte betalt entré för att titta på laget om jag hade varit Bolton fans S 20 V 4 O 4 F 12 M 13:30 P 16. Bara tretton gjorda mål hemma på tjugo matcher, det är inte konstigt man åker ur serien. Detta kommer inte räcka mot seriens just nu sämsta lag, det är här det vänder för Middlesbrough. 

Middlesbrough har tappat allt, men än finns det hopp!

Vad är det sm händer i detta lag? Sex raka förluster och nu är det kris i laget, det är fyra poäng upp till Bristol City och fem poäng upp till Aston Villa (en match mer spelad) för att komma tillbaka till kvalplats. Laget placerar sig plötslig på en åttonde plats och drömmen om kvalplats har bara försvunnit bort i periferin. Sex raka förluster och sist i formtabellen, kan det vara ett missnöje i laget som vi inte vet om? Något fel är det, för detta lag har hela säsongen varit med och slagits om topplacering och nu plötsligt är det fyllekeps på i varje match. Titta på denna rad S 5 V 0 O 0 F 5 M 2:10 P 0, den skrämmer de flesta spelare, då var det dessutom även en sjätte förlust innan dessa fem. Vilka har man då mött om man ska se något ljus i tunneln? Swansea – Middlesbrough (3-1),
Middlesbrough – Bristol City (0-1), Middlesbrough – Norwich (0-1), Aston Villa – Middlesbrough (3-0)
Middlesbrough – Preston (1-2), Middlesbrough – Brentford (1-2). Man kan analysera sig till galenskap, men det sämsta av dessa lag de mött de sex sista omgångarna är Brentford som placerar sig på en fjortonde plats med femtioen poäng, det är nitton poäng bättre än dagens motståndare Bolton. Jag ser ett sex matcher långt mönster som kommer brytas ikväll med en Middlesbrough seger. Ikväll kommer laget att ännu en gång få möjligheten att hänga på kvalstriden, det är trots allt arton poäng kvar att fajtas om. Klarar man inte en trea idag, då vill man inte kvala.

Varning för!

Inte mycket, det ska vara den dåliga formen som Middlesbrough visar upp, men det har inte varit några skitmotståndare man mött, det är det nu. Detta ska man klara av om man vill ta en kvalplats. Skulle man förlora även denna match, då är det något konstigt i laget som inte stämmer överens, med det material man förfogar över. Jag ser detta spel som ett riktigt bra spel.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen