Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Wycombe – Charlton, svår bortamatch för Charlton! Jag har spelet!

Åttonde raka satt igår, nu går jag för nionde raka spelet

Under måndagen satt ännu ett spel klockrent – Djurgården fullständigt krossade Örebro borta (se rek). Djurgården vann inte bara målmässigt utan även spelmässigt, vilket gjorde att åttonde raka spelet i april på Betfair Exchange, ännu en gång satt som bookmaker och ännu en gång dubblade jag mina pengar som jag satsade. Det är 100% vinst i april månad på boka spel och kassan visar på fina plus siffran 6958 kronor netto. Nu börjar vi närma oss det där tio raka som alltid är svårt att nå, men med lite tillförsikt går jag in i ett spel idag som ska ta mig närmare detta mål. Jag ändrar dock om min strategi inför kvällens spel och spelar en mindre insats än vanligt . Jag tänker även lägga ett backa spel inför kvällens matcher – där kommer jag visa den stora fördelen med att vara spelare på Betfair Exchange, jämfört med övriga bolag.

Ikväll är det CL med två riktigt fina matcher, jag tar dock mitt spel till en annan nivå – nämligen League One i England. Det har varit några riktigt lyckade spel i denna liga med två fina Sunderland vinster som hämtat hem bra med pengar sen första dagen i april. Utbudet denna tisdag är för övrigt under all kritik, lite spel i England som är intressant – men det är också allt som finns att erbjuda av spelvärde. Jag lägger nu ännu en gång ett spel boka=bookmaker  på Betfair Exchange – varför? Klicka här så förstår ni varför.

Wycombe – Charlton

Spelförslaget;

Liga: League One / Land: England / Spelplats: Adams Park (High Wycombe) / Spelstopp: 9/4 kl 20:45 / Insats 500 kr / Boka Odds = 3,55 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Wycombe ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Charlton vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Wycombe vinner. Då förlorar jag oddset 3,55 x insatsen 1000 kr – insatsen = 1275 kronor.

Wycombe en snedspark från att åka ur serien!

S 40 V 11 O 11 F 18 M 50:63 P 44. Ger bara en nittonde plats och bara en poäng för att ligga under strecket för dagens hemmalag. Problemet ligger absolut inte i offensiven, där är man lika bra som ett tryggt mittenlag – nä det är den defensiva biten som inte fungerar. Med sextiotre insläppta mål tillhör man de sämre lagen i serien. Nu är det kniven på strupen, alla poäng är plötsligt fruktansvärt viktiga om man inte vill spela i tjonga långt, jaga boll ligan nästa år, alltså samma liga som Notts Co. Med andra ord en nivå som är så dålig att den går att jämföras med svensk division två fotboll uppe i Norrland. Formen är urusel, men när det går som sämst brukar det plötsligt bli stolpe in S 5 V 0 O 1 F 4 M 6:11 P 1, är de fem senaste, men jag tror inte det blir stolpe in i denna match! Vilket som, jag är rätt så säker på mitt spel då jag inte tror att man klipper alla tre poängen mot seriens just nu formstarkaste lag, inte när Wycombe för tillfälligt är helt under isen. Fem senaste hemma på borgen S 5 V 0 O 2 F 3 M 4:8 P 2 , kan inte gjuta något som helst hopp i hemmafansen om en seger ikväll. Men om man istället sen tittar på spelet hemma under hela säsongen, så ser det plötsligt mycket bättre ut. S 20 V 8 O 5 F 7 M 26:25 P 29. Det kommer vara ett lag med blåställ på och syrgastub på ryggen som springer ut på Adams Park ikväll. Wycombe kommer givetvis göra allt för att undvika att ramla under strecket. Det kommer dessvärre inte räcka varken med blåställ eller med syrgas, visst en poäng hemma kan man klara, men man ska inte kunna ta alla tre mot Charlton i toppslag!

Charlton just nu seriens bästa lag, kan det fortsätta så ikväll!

S 5 V 4 O 1 F 0 M 7:2 P 13, är den formrad som Charlton visar upp inför kvällens bortamatch, detta gör laget bäst i formtabellen för tillfälligt. Laget placerar sig annars på en femte plats S 40 V 21 O 10 F 9 M 58:37 P 73 och har en match mindre spelad än tvåan Barnsley på (79 p). Med andra ord vinner man ikväll så är man närma en av de två direktplatserna som går upp till Championchip. Nu ska vi ha i åtanke att Sunderland ligger på tredje plats med (79 p) och två matcher mindre spelade än Barnsley (Sunderland har en svår hemmamatch ikväll mot Burton)  och även Portsmouth ligger före, på fjärde plats (77 p). Man behöver inte bara vinna utan man måste också ha hjälp av andra lag för att kunna ta den åtråvärda sista direktplatsen. Luton som leder finns det inget att göra åt (87 p). Med sex matcher kvar att spela måste det bli full pott för att man åtminstone ska ge sig själv en chans för att slippa kval. Den kvalplats man har känns för närvarande trygg, men det går för den delen inte att slappna av. Det som kan oroa lite är att man “bara” gjort femtioåtta mål under hela seriespelet, tittar man på Wycombe så har de gjort femtio och då ligger man i botten av tabellen. Nu går man ut med ett enormt självförtroende ikväll och slarvar man inte i den defensiva biten ska man kunna ta med sig alla tre poängen hem och på så sätt fortsätta sätta press på lagen som ligger före i tabellen.

Varning för!

Det är alltid vanskligt att möta ett desperat hemmalag som måste ta poäng för att inte ramla ut. När man dessutom har en urusel form som hemmalaget har så vill man givetvis vända trenden inför hemmafansen. Charlton måste vara med på ett desperat kämpande Wycombe och klarar man en första anstormningen så kommer man också se till att vinna denna match. Även vid kryss klarar vi spelet och jag kan inte se att Charlton plötsligt ska falla igenom helt och ge bort tre poäng!

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *