fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Allsvenskan ikväll Örebro – Djurgården, jag har spelet!

Publicerad

on

Det var med mycket nödda och stort besvär som det sjunde raka spelet satt igår. PSV var i knipa tre gånger om ( se rek), och det blev till sist en straff på övertid som räddade detta boka spel på Betfair Exchange. Hade jag spelat ett vanligt spel med PSV som segrare (var favoriter) hade jag varit en förlorare igår. Nu är jag en vinnare med sju raka spel  och dubblade mina pengar igen. Ikväll satsar jag på åttonde raka spel.

Att spela på Betfair ger mig så många fördelar både som spelare och som bookmaker. Som spelare=backa får jag alltid bättre odds än på de vanliga bolagen, jag jämför hela tiden de olika alternativen, det är aldrig något bolag med svensk licens som varit lika högt upp i odds som jag fått på Exchange, när jag dessutom kan begära högre odds för att hitta köpare gör det mig till en vinnare hela tiden när det gäller odds. Som bookmaker dubblar jag mina pengar och kan med skicklighet och sunt förnuft utmana andra spelare till att göra misstag och ta just mitt odds som jag erbjuder. Jag blir också en bättre spelare för att jag inte utmanar med flera matcher för att få högre odds, utan analyserar just min match och blir nöjd med utfallet som jag bestämt mig för att jag vill ha, alltid för att dubbla mina pengar.

Örebro – Djurgården

Spelförslaget;

Liga Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Behrn Arena (Örebro) / Spelstopp: 8/4 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 4,2 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Örebro ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Djurgården vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Örebro vinner. Då förlorar jag oddset 4,2 x insatsen 1000 kr – insatsen = 3200 kronor.

Örebro med två nya anfallare ska visa vägen till bättre placering än 2018!

Örebro stod för en mycket svag insats mot Falkenberg i premiären borta (1-0), detta mot ett Falkenberg som är tippad att vara ett rent bottenlag enligt experterna på de stora tidningarna ( de kan inte mycket fotboll dock )  Prestationen i sig var inte heller något som de kommer ta med sig från den matchen. Laget hade en otroligt otacksam premiär nere i Falkenberg. Nykomlingen behärskade vind och underlag bäst och krigade till sig en segern. Nu blir ett småpressat Örebro i hemmapremiären som måste ta poäng. Örebro gjorde en bra vår förra året men tappade sedan under hösten för att som vanligt hamna i mitten. I år kommer det nog inte vara någon större skillnad

Det är två riktigt dåliga värvningar man gjort klart med enligt undertecknad. Viktor Prodell hämtades in gratis från Elfsborg, vilket för mig säger det mesta! Elfsborg är riktigt dåligt lag i år, släpper man då en spelare gratis så visar det att det inte är någon större klass på spelaren. De fick också till ett lån av Carlos Strandberg från Malmö FF, att något lag vill låna denna klumpiga en takts springaren med en bollkontroll som en nyfödd säl, är en stor förundran. Att MFF blir av med Carlos måste var ett lyft på träningarna, han har inte har kunnat medverka i den simplaste passningsövningen som tagits fram, bollen studsar alltid ifrån honom, dessa två var inget lyft i deras dåvarande föreningar. Nu hoppas Örebro på att det lyfter hos dem. Ha inte för stora förhoppningar bara. Men det kanske blir en nytändning när de får komma till ett sämre spelande lag, dags att börja prestera, det var ett tag sedan för båda. Jag anser att Örebro får det svårt ikväll, det snackas om ett par tusen tillresta Djurgårds supportrar, vilket gör att det nästan kommer bli som att spela på hemmaplan för DIF. Kan verkligen Örebro hantera detta – nä jag har svårt att se att Örebro ska klara av att åtminstone ta alla tre poängen.

Djurgården ser bra ut framåt, men måste stoppa flödet bakåt!

DIF inledde allsvenskan hemma mot GIF Sundsvall (2-2). Laget började den matchen i ett rasande tempo och ledde snabbt (2-0), men släppte sedan in Sundsvall och kryss var rättvist i slutändan. Mitt spel satt som bookmaker även denna gång (se rek). Att man inte startar med en så fantastik spelare som Ajdarevic kan oroa lite, det blev istället det ett mittfältet med – Walker, Karlström och Ulvestad. Jag räknar med att Ajdarevic får chansen mot sitt gamla lag i kvällens match och då helst med fantastiska Walker, som är tillbaka igen efter att blivit misshandlad som spelare av förra DIF tränaren. Bakåt saknar Djurgården alltjämt Une-Larsson. Erik Berg skulle vara ett väl så bra komplement till Danielsson, men varit skadad hela försäsongen. Knappast optimalt läge i en backlinje som inte känts helt hundra så här långt. Här ligger Djurgårdens stora problem för dagen, kan man täppa till bakåt under seriens gång, är man som jag tippat ett topp fyra lag 2019.

Framåt har Djurgården Buya Turay. Forwarden känns som en kandidat till att vinna skytteligan, han inledde givetvis med att näta mot Sundsvall. Utöver honom finns ett gäng yttrar som kan blixtra till. Här finns även Walkers underbara frisparksfot på de fasta situationerna, Örebros försvar håller knappast toppklass – så nog lär DIF få sina lägen här. Med mitt boka spel vinner jag även om det blir kryss i matchen och då dubblar jag mina pengar.

Varning för!

Konstgräs, hemmaplan och ett taggat Örebro som verkligen inte var bra mot Falkenberg. Två anfallare som inte presterat på evigheter som vill visa att de minsann kan om de får starta. Jag tror trots detta att DIF, med sin tillresta publik kommer skaka om Örebro och klara åtminstone ett kryss vilket ger mig dubbla pengar på spelet.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen