Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRLAG; PSV jagar serieledning i svår bortamatch, jag har spelet!

Ännu ett spel satt klockrent på lördagen, nu sex raka spel, vi går för ett sjunde.

Under lördagen gjorde Sunderland jobbet för andra gången på en vecka och gav mig mycket fina pengar in i plånboken (se rek). Detta blev sjätte raka spelet under april månad som jag lagt rek på denna sida och som suttit på Betfair Exchange som boka = bookmaker . Nu går jag för sjunde raka när jag vänder mig till Holland och en mycket svår bortamatch för PSV, som jagar serieledning.

Om ni inte börjat spela på Betfair Exchange / Spelbörsen så rekommenderar jag er starkt att göra detta, nere på sidan kan ni läsa mer om hur det fungerar

Vitesse – PSV

Spelförslaget;

Liga Eredivisie / Land: Holland / Spelplats: GelreDome (Arnhem) / Spelstopp: 7/4 kl 16,45 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 4,2 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Vitesse ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om PSV vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Vitesse vinner. Då förlorar jag oddset 4,2 x insatsen 1000 kr – insatsen = 3200 kronor.

Vitesse har gjort det bra i år, men ska inte kunna stå emot PSV!

När Vitesse ikväll gör upp om tre poäng i ligan och möter ett starkt PSV, så har man gjort det otroligt bra. S28 V11 O9 F8 M 52:41 P 42, ger en fin sjunde plats. Det är dock hela tjugoåtta poäng upp till PSV på andra platsen, så att det råder klasskillnad är väl inget att snacka om. Men trots detta är det en riktigt bra säsong. Laget har inte förlorat mer än en match på de fem senaste och sprudlar offensivt. S 5 V 1 O 3 F 1 M 12:10 P 6. Tyvärr för laget har inte den defensiva biten fungerat lika bra i dessa matcher. Hemma är man grymma S14 V8 O5 F1 M 32:20 P 29 och detta gör att mitt boka spel som bookmaker gör att spelet trots allt känns lite säkrare än att bara spela en rak tvåa på PSV som är storfavoriter. Vitesse har bara förlorat en match hemma vilket är otroligt bra. När man nu möter ett PSV som måste vinna, så blir det till att ta på blåstället och verkligen jobba ut max om det inte ska bli en tvåa i denna kolumn efter dagens match. PSV håller högre klass, men hemmaplans fördelen ska inte underskattas i dagens match.

PSV har tappat serieledningen och måste vinna för att hänga med Ajax

Med bara sex omgångar kvar för PSV (haltande tabell) måste det till en vinst ikväll. En serie som såg ut som de hade sprungit ifrån och egentligen vunnit, har blivit en strid mot ärkerivalerna Ajax som nu leder serien med en poäng före PSV, S 28 V 22 O 4 F 2 M 84:19 P 70. Ett Ajax som är i storform och fullständigt krossade Willem igår (1-4). Nu måste PSV svara mot ett riktigt starkt hemmalag i form. S 14 V 9 O 3 F 2 M 34:15 P 30, är bortastatistiken för i år, detta gör mig inte orolig att man inte skulle klara åtminstone ett kryss i dagens match och det räcker för att spelet ska gå in. På de fem senaste är det ett lag som menar allvar med att inte låta Ajax komma undan med en serieseger S 5 V 4 O 0 F 1 M 10:3 P 12, förlusten kom mot just Ajax borta (3-1). Det kommer bli en tuff match, där alla i PSV vet att vid förlust så leder Ajax serien efter denna omgång, laget har dessutom mycket sämre målskillnad än Ajax så allt utom en trea är dåligt för laget och moralen – det kommer de aldrig tillåta.

Varning för!

Det är ett riktigt bra hemmalag som kommer gå ut och försöka ta alla tre poängen mot PSV. Det är blåstället på och det kommer PSV få vara varsel om, är de inte redo så kommer de åka på ett däng idag. Nu är PSV varnade och passerade i tabellen av Ajax, så de måste verkligen upp på tå för att klara av en trea idag. Det de måste se upp med är hemmalagets starka offensiv från start, gör de det ska de klara av spelet.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *