Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Sunderland dubblar våra pengar igen, på ännu ett boka spel!

Femte raka på Betfair Exchange under fredagen, nu går vi för nummer sex!

Under fredagskvällen, blev det inga misstag i bookmaker spelet, Brest vann enkelt borta (0-2). Femte raka spelet i april, en för varje dag i denna månad. Nu är det helg och utbudet är som vanligt kolossalt, det är lätt att bli hemmablind och bara lita på de stora ligorna och de stora lagen. Jag vänder mig igen till England och lägger för andra gången på en vecka mina pengar på Sunderland, ett lag som jagar en direktplats för att kliva upp i championchip. Eftersom det är bortaplan förlitar jag mig på ett boka spel = bookmaker på Betfair Exchange. Det är den absolut bästa sidan som bara är för oss spelare, oddsen är så mycket bättre både på backa spel = spelare och som boka = bookmaker läs gärna länken varför jag endast lägger mina spel på denna sida.

Rochdale – Sunderland

Spelförslaget;

Liga: League One  / Land: England / Spelplats: Spotland Stadium (Rochdale) / Spelstopp: 6/4 kl 16,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 4,6 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Rochdale ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Sunderland vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Rochdale vinner. Då förlorar jag oddset 4,6 x insatsen 1000 kr – insatsen = 3600 kronor.

Rochdale ska inte kunna ta tre poäng trots hemmaplan!

S 39 V 11 O 9 F 19 M 48:77 P 42, är raden för Rochdale, med detta placerar man sig näst sist i serien. Dock så har man en riktigt bra form S 5 V 2 O 2 F 1 M 6:5 P 8, detta har gjort att man faktiskt har chans att ta sig över strecket om man fortsätter på samma sätt. Det är just nu bara målskillnad som skiljer från att ta klivet upp på rätt sida. Vi ska ha i åtanke när vi ser formtabellen att på de fyra matcher man inte förlorat, inte mött något lag som ligger topp sju. Förlusten kom mot Luton borta (2-0) Luton är just nu seriens bästa lag. När man i eftermiddag springer ut på hemmaplan, är det med andra ord ett lag med bra självförtroende. Hemma är statistiken över hela säsongen S 20 V 6 O 4 F 10 M 22:35 P 22, vilket gör att mitt boka spel blir alldeles utmärkt. Jag har svårt att se att man ska ta sin sjunde seger hemma för säsongen mot ett riktigt starkt Sunderland. Poäng kan man säkert kriga sig till även om den känns tveksam, men aldrig att man tar alla tre! Rochdale har en kanon spelare i Henderson som gjort hela sjutton mål för hemmalaget, kan han sätta käppar i hjulet för Sunderland!

Sunderland fortsätter jaga direktplats tre poäng är ett måste i dagens match!

Sunderland gav mig mycket fina pengar i veckomatchen när man krossade Accrington borta (0-3). Nu har man ännu en bortamatch, denna gång mot ett lag i bättre form, men sämre placerad i ligan. Det skiljer hela trettiofyra poäng mellan dagens lag och hela tjugoen placeringar. Sunderland fortsätter jaga Barnsley (79) som har den sista direktplatsen. Med andra ord, man har inte råd att förlora även om man spelar på bortaplan, som alltid är ett minus i dessa ligor. Bakom finns det ett helt gäng med hungriga lag som vill komma fatt Barnsley och passera Sunderland. Formen är grym S 5 V 3 O 2 F0 M 8:2 P 11, bara två insläppta och ingen förlust på de fem senaste, detta gör att även Sunderland spelar med ett härligt självförtroende. När man går in på bortaplan ska det mycket till att man ska förlora matchen. Som ni vet så räcker det med kryss för att spelet ska sitta och dubbla pengarna ska komma in. Borta facit har inte blivit sämre sen veckomatchen S 19 V9 O8 F2 M 29:16 P 35, aldrig att det blir en trea i kolumnen för förlorade idag. Sunderland är i kanonslag men måste se upp med Henderson som gjort hela sjutton mål för hemmalaget. Sunderlands bästa målskytt Maja har “bara” gjort femton mål

Varning för!

Jag hittar inte någon riktig varning för att spelet inte ska gå in, båda lagen är i form. Det skiljer otroligt mycket mellan lagen. Att det ska bli en förlust för Sunderland ser jag som mycket mycket liten. Även om man skulle ligga under och få ett rött kort, tror jag starkt på att man ska klara minst ett kryss. man får se upp med kontringar och en av seriens bästa målskyttar i Henderson

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *