fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Hoppar de stora ligorna och bokar ett spel i Engelska andra ligan!

Publicerad

on

Gårdagens spel satt bättre än på länge, hela 4-1 till Watford gjorde att boka spelet på Betfair Exchange satt klockrent. Nu har vi startat riktigt bra under april och då laddar jag med att hitta ett spel i Engelska League One. En viktig match för båda lagen där jag sätter en extra peng på att Sunderland ska spela minst kryss i matchen, trots bortaplan. Jag bokar spelet vilket, ni vet vid detta laget är att jag agerar bookmaker mot andra spelare.

Accrington – Sunderland

Spelförslaget;

Liga: League One / Land: England / Spelplats: Crown Ground (Accrington) / Spelstopp: 3/4 kl 20,45 / Insats 600 kr / Boka Odds = 4,1 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Accrington ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Sunderland vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Accrington vinner. Då förlorar jag oddset 4,1 x insatsen 600 kr – insatsen = 1860 kronor.

Viktiga poäng står på spel när botten möter toppen!

På Crown Ground är det ikväll botten mot toppen. Accrington Stanley slåss i botten och får ägna våren åt att undvika nedflyttning, på hemmaplan har det bara blivit fem segrar av arton möjliga och de fem senaste matcherna är inte någon att glädja sig åt S 5 V 1 O 1 F 3 M 6:7 P 4. Totalt har man bara orkat med att dra ihop S 18 V5 O6 F7 M 19:24 P 21, nitton mål på arton spelade matcher hemma på Crown Ground, inget som bör skrämma dagens topplag, om man inte bara ställer ut skorna. Det är bara två poäng ner till att hamna under strecket så en pinne behövs verkligen ikväll, man är indragen i bottenstriden i absolut högsta grad. En pinne kan man ta men att man skulle ta alla tre, är lika osannolikt som att man hoppar amen på söndagsgudstjänsten. 

Sunderland har chans till direktplats vid vinst!

Sunderland gör allt för att nå avancemang uppåt i seriesystemet och det ser faktiskt riktigt bra ut för den gamla storklubben, klubben som åkt rakt ner i systemet med dålig ekonomi som följd, Sunderland är ett av ligans mest svårslagna lag S 37 V 19 O 16 F 2 M 64:34 P 73. Ynka två nederlag på trettiosju matcher är otroligt starkt. Sunderland har sexton raka League One matcher utan förlust. Nu har dessa två kommit på bortaplan S 18 V8 O8 F2 M 26:16 P 32 , så spelet som bookmaker känns tryggt då jag knappast tror att Sunderland ska tappa alla tre poängen i kvällens match, ett kryss kan det givetvis bli, men vi vinner även på detta. Tänk på att Sunderland placerar sig just nu på en kvalplats och har tre matcher mindre spelade än de två lag som går direkt upp, nämligen Luton och Barnsley. Luton finns det inget att göra åt, men Barnsley är bara sex poäng före. Vinst ikväll så är det tre poäng och två matcher mindre spelade. Fördel Sunderland! 

Varning för!

När ett spel känns som bäst, så kommer det alltid en liten fallgrop. Nu kommer inte gropen komma ikväll enligt mig, men bortaplan är bortaplan och hemmalaget måste ta poäng, Det kommer bli ett desperat jagande lag som kommer försöka få till ett snabbt mål för att backa hem. Kan Sunderland följa matchplanen kommer det bli pengar in på detta spel.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen