fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Bra boka spel i Serie A, med två formstarka lag

Publicerad

on

Igår satt Sunderland spelet klockrent ( se rek ). Med en stensäker seger på bortaplan (0-3) blev det tredje raka spelet i april. Nu vänder jag blickarna till aprils fjärde spel och då blir det Serie A, där två riktigt formstarka lag möter varandra. Jag tror stenhårt på mitt boka spel på Betfair Exchange som ger mig dubbla pengar tillbaka på min insats. Att jag spelar som bookmaker i detta spel beror endast på att det är ett desperat bottenlag som möter ett jagande lag som vill ta CL plats, bägge med riktigt bra form.

Atalanta – Bologna

Spelförslaget;

Liga: Serie A / Land: Italien / Spelplats: Stadio Atleti Azzurri d’Italia (Bergamo) / Spelstopp: 4/4 kl 21,00 / Insats 500 kr / Boka Odds = 7,1 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Bologna ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Atalanta vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Bologna vinner. Då förlorar jag oddset 7,1 x insatsen 500 kr – insatsen = 3050 kronor.

Efter en dålig start har Atalanta chans till CL plats!

Atalanta startade säsongen katastrof, man inledde dock med seger hemma mot Frosinone (4-0) men sen spelade man nio raka tävlingsmatcher utan seger och det blev lite krisstämpel på det så fint spelande laget. Förmodligen det som tog musten ur laget i inledningen var att man åkte ut på straffar mot FC Köpenhamn i Europa League, lite orättvist då man var det bättre laget. Sen började en kamp om egentligen ren överlevnad för Atalanta. 

Tränaren Gian Gasperini fick förtroendet att försöka vända den negativa trenden och det får man väl säga att han lyckats med. Laget har gått uppåt genom tabellen och efter varit obesegrat i fem raka matcher så är man nu femma, med häng på CL-platsen. Milan har sista CL platsen och är fyra poäng före Atalanta, men Milan har en match mer spelad. Det offensiva spelet är rent av fantastiskt, där colombianen Duván Zapata gör allt rätt med nitton mål på tjugonio matcher. Han får extremt bra understöd av en fina Josip Iličić nio mål, samt lille argentinaren Alejandro Gómez sex mål. Kvick fotade yttern Hans Hateboer har gjort fyra mål och går också mot en mycket mycket fin säsong, precis som centrala navet Remo Freuler. Defensivt är det så där, man släpper in lite för mycket mål, men det kompenseras av den fina offensiva kvalitén som laget innehar. Formen är ruskigt bra, men man möter ett desperat Bologna så boka = bookmaker spelet blir ett bra spel.

Desperat Bologna under strecket, måste ta poäng i alla matcher!

Bologna som åkte ned under nedflyttningsstrecket i går sedan Empoli skrällt mot Napoli, är faktiskt i kanonform trots tabelläget. Man har tagit tre raka segrar, men inte imponerat spelmässigt, dock laget kämpar och det kan man komma långt med, just nu är det inte mycket Italienskt spel, det är mest tjonga långt och jaga allt vad man kan, i senaste matchen avgjorde man hemma mot Sassuolo på övertid (2-1). Generellt sett över säsongen har de inte blivit speciellt många poäng på bortaplan, elva stycken poäng på femton matcher, har det blivit och det kan man inte vara nöjd med! Dock så har laget sex raka matcher där de gjort mål på resande fot, detta mot lag som Inter, Napoli och Roma exempelvis. Truppmässigt så är alla friska och krya förutom anfallaren Santander som det fortfarande finns lite frågetecken för, samt Mattiello och Destro. Här kommer man inte vika ned sig utan strid, så mitt boka spel känns bra, då vi vinner på både Atalanta seger och ett kryss.

Varning för!

Det är ett desperat Bologna som gjort det bra de tre senaste matcherna med nio poäng, med andra ord bra form. Nu kommer man jaga hårt för att åtminstone ta med sig en poäng hem. När man nu ligger under strecket, blir det än mer desperat lag och det kan bli en tuff match för Atalanta. Atalanta hemma är bra och de kommer stå emot när det gäller en viktig CL plats, minst kryss ska man klara hemma och det måste man klara hemma om man vill ha denna plats. Två lag i form, tuff match! Trots detta bra fördel Atalanta.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen