fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Franska andra ligan bjuder på ett kanon spel ikväll!

Publicerad

on

När jag gjorde bokslut för mars månad så slutade den i en nattsvart dal utan ljus. Sista helgen var katastrof och hela mars blev med det en dålig månad. April har börjat otroligt bra, igår satt Atalanta spelet enkelt (se rek). redan efter 15 minuter var spelet i hamn och till sista betryggande seger (4-1). Det var aprils fjärde raka spel på Betfair Exchange som bookmaker. Nu laddar jag för fredagsspelet, trots feber och förkylning och sängliggande hittar jag ett riktigt bra boka spel i franska andra ligan.

Red Star – Brest

Spelförslaget;

Liga: Ligue 2 / Land: Frankrike / Spelplats: Stadion Pierre Brisson (Beauvais) / Spelstopp: 5/4 kl 20,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 5,5 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Red Star ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Brest vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Red Star vinner. Då förlorar jag oddset 5.5 x insatsen 1000 kr – insatsen = 4500 kronor.

Red Star är för dåliga för att kunna ta tre poäng i denna match!

Red Star ligger sist i tabellen S 30 V5 O 8 F 17 M 21:47 P 23, med detta kan jag inte se att de ska kunna vinna matchen mot serietvåan! Det ska inte spela någon roll att det är hemmaplan i kvällens match, har man bara vunnit fem matcher på hela säsongen lär man inte ta en trea mot ett så bra lag som Brest. Man har förvisso tagit alla sina fem segrar hemma S 15 V 5 O 1 F 9 M 13:27 P 16 så helt ofarliga är man ju inte hemma! Mitt boka = bookmaker på Betfair Exchange passar mitt spel perfekt, Det är endast boka för att Red Star har tagit sina fem segrar hemma. Formen har varit ok S 5 V 1 O 2 F 2 M 3:8 P 5, hela fem poäng är väl trots allt bättre än förväntat för seriens sämsta lag. Nu har man på dessa fem matcher inte mött något lag som ligger topp fem, så ikväll lär det bli lite annorlunda när man möter ett ”måste” vinnande Brest.

Brest är jagade och vill behålla sin direktplats!

Brest ligger just nu på en andra plats i ligan och det är en direktplats upp till finrummet. S 30 V 15 O 11 F 4 M 49:30 P 56, men man är jagade av Paris FC (53) och Lorient (50), så det gäller att ta alla poäng man kan mot Red Star. När man går ut på planen ikväll och möter seriens sämsta lag, så har man egentligen inte råd att tappa några poäng. Bara fyra förluster på trettio spelade matcher, gör att jag har så svårt att se att den femte ska komma ikväll. Formen är så där S 5 V 1 O 3 F 1 M 8:9 P 6 och borde oroa, men det gör det inte i detta fall, Red Star är helt enkelt för dåliga för att stoppa ett Brest som måste vinna. Man har också seriens bästa målskytt i Charbonier som gjort hela tjugo mål och sju assist på sina matcher i årets serie. Det gör att det känns tryckt framåt. Tänk att en spelare gjort nästa hälften av lagets mål i årets serie, detta är ju både fantastiskt och livsfarligt. Bakåt är man inte så stabila som önskas av ett lag som vill upp, ett mål i snitt insläppt är inte bra och även det lite oroväckande. Det räcker dock med en uddamålsseger eller ett kryss för att vi ska dubbla pengarna.

Varning för!

Här kan jag bara se att Brest inte kommer göra jobbet tillräckligt för att spelet inte ska gå in, inget annat kan jag varna för. Även vid ett rött kort ska Brest kunna klara av detta. Det skiljer hela trettiotre poäng mellan lagen, detta ska inte Brest tappa.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen