fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Bokar Watford och dubblar pengarna!

Publicerad

on

Första spelet i april satt riktigt fint när Djurgården klarade av att ta en av tre poäng hemma mot Sundsvall. Dubblade pengarna i denna match och april startade alldeles utmärkt för alla som hängde med i boka spelet.

Nu är det ny dag och nya möjligheter, jag vänder mig till en rätt meningslös match i PL. Dock statistiken och känslan är att det inte kommer bli någon bortaseger. Det blir ett bra boka spel, alltså agerar ännu en gång bookmaker och vid vinst dubblar jag mina pengar.

Watford – Fullham

Spelförslaget;

Liga: PL/ Land: England / Spelplats: Vicarage Road (Watford) / Spelstopp: 2/4 kl 20,45 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 5,0 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Fullham ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Watford vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Fullham vinner. Då förlorar jag oddset 5,0 x insatsen 1000 kr – insatsen = 4000 kronor.

Watford har fem raka hemma utan förlust, ikväll blir det sjätte!

Watford gästade Old Trafford i lördags och gjorde det riktigt bra. Watford visade absolut ingen respekt för bortaplan och Uniteds stjärnspäckade trupp. Man öste på för fullt framåt och tryckte på ordentligt mot ett något förvånat Manchester. Rashford och Martial fixade dock segern till Manchester United och tre nya poäng till norska demoncoachen var ett faktum. Watford kom inte närmare än en reducering trots en stor press mot United efter reduceringen. Mot Fullham hemma kommer Watford få en klart enklare resa. Tränare Gracias har faktiskt ett riktigt bra lag och ett spelande lag som inte är rädda för att ösa på framåt. När man dessutom på hemmaplan inte förlorat på de fem senaste och möter ett av PL sämre lag så ska man åtminstone klarar av att spela kryss, vilket räcker för att vårt boka spel ska gå in. Fulham har gett upp säsongen och klubben har förstått att det är klart med degradering till The Championship kommande säsong. Ettan känns rätt så bra, men jag vill vara helt säker på mitt spel, därför blir det boka spelet. Lagen kryssade i höstens möte så man vet ju aldrig!

Varning för!

Egentligen kan jag inte se någon riktig varning. Watford är riktigt bra hemma och bör klara av minst ett kryss i denna match och det räcker för oss i spelet.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen