fbpx
Connect with us

DAGENS BÄSTA BOKA SPEL; Sitter i allsvenskan ! Jag förklarar hur du kan rädda ett spel med Cash Out!

Publicerad

on

Under helgen har jag lagt sex spel – sju med  matchen BP – Gais. Av dessa spel har 6/7 suttit vilket jag får vara nöjd med, hur kan jag då vara nöjd med att jag tappade ett spel!

Matchen jag tappade till är söndagens rek Wigan – Norwich som ni kan se på Bettingpanelens sida i inslaget speltips inför helgen. Jag backade detta spel med 1000 kronor. Alltså jag agerade spelare inte bookmaker. Spelet gick inte som det skulle, jag hade en säker tvåa på Norwich och Wigan tog tyvärr ledningen med 1-0 i 45:e minuten på straff. Nu ser spelet inte så bra ut då jag inte bokat och klarar mig på kryss. Jag måste ha en Norwich vinst.

När andra halvlek börjar räddar jag upp lite av det kapital jag satsat genom att göra en Cash Out på mitt spel, denna funktion är fantastisk att använda på Betfair Exchange. Jag förlorar nu 347 kronor istället för 1000 kronor som är insatsen. Jag tror förvisso att Norwich ska vända, men efter att man bara klarade kryss hemma under veckan är jag inte beredd att ta den chansen. Med andra ord en förlust, men en helt ok förlust trots allt om man jämför med 1000 kronor.

Nu gör jag ett nytt spel där jag bokar Wigan som leder med 1-0. Jag bokar när det har gått 73 minuter av matchen. Det fina med detta är att värdet på att Wigan inte ska klara av att vinna är nere i 1,23, Så ser det ut på de flesta matcher som hemmalag har ledning med 1-0 och det är mindre än tjugo minuter kvar – ja även på bortalag, men då får man kanske vänta upp till 80:e minuten.

Alltså jag agerar nu bookmaker och tror att matchen ska sluta kryss eller Norwich vinst. Detta betyder att jag spelar/spelade 1000 kronor – om Norwich nu inte kvitterar eller vinner förlorar jag 230 kronor till alltså totalt har jag då förlorat 577 kronor med min Cash Out. Detta är fortfarande mindre än om jag hade spelet mitt spel rakt ut som backa spelet och det inte gått in (1000 kr). Nu gör Norwich mål i 81:a minuten och plötsligt har jag ett plus på 653 kronor. Alltså mina 1000 kronor på boka – förlusten på Cash Out 347 = 653 kronor plus.

För att detta ska fungera finns det ett par förutsättningar man bör tänka på. Laget som man tror ska vända ska vara det bättre laget vilket Norwich var i detta fall. Oddset för boka bör inte vara över 1,25, enligt mig, men det är upp till var och en hur man vill spela. Titta på statistiken hur matchen varit och hur det ser ut för lagen de fem senaste matcherna, trots att det är ett livespel. Skulle jag spela 2000 kronor så skulle det fortfarande vara en mindre förlust än om jag spelat vidare med backa spelet (847). Men spela med förnuft och se inte pengarna som monopolpengar vilket de lätt kan bli som bookmaker när oddsen blir så låga. Sen ni måste följa matchen när ni väl lagt ett sådant spel, ta vara på att det även finns en cash out knapp när detta spel är lagt. Verkar det invecklat? Det är det inte, ni vet jag att bistår er med detta om ni undrar något.

Nu ska vi satsa på kvällens bästa boka spel enligt mig. Jag tar mig en vända i Allsvenskan och tror att Djurgården ännu en gång kan generera pengar till oss. i så fall blir det tredje gången på lite mer än två veckor.

Djurgården – IFK Göteborg

Spelförslaget;

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Tele2 Arena (Stockholm) / Spelstopp: 15/4 kl 19,00 / Insats 500 kr / Boka Odds = 6,8 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Göteborg ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Djurgården vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Göteborg vinner. Då förlorar jag oddset 6,8 x insatsen 500 kr – insatsen = 2900 kronor.

Djurgården har en kanon start, kan de klara publiktrycket hemma!

Att spela hemma kan vara en stor fördel, men om det kan bli det ikväll när Djurgården tar emot Göteborg, blir den stora frågan. Det kommer bli ett galet tryck på arenan i kvällens allsvenska match.

Djurgården har sett riktigt bra ut i starten av Allsvenskan, det borde varit full pott, då man tappade ledning mot Sundsvall (2–0) som sen slutade (2-2), nu ska sägas till Djurgårdens ”försvar” att Sundsvall är inte dåliga och med sin tekniska fina fotboll fick Djurgården problem att försvara sig – försvaret är just nu Djurgårdens svaga bit i det så annars fina offensiva laget.

I matchen mot Örebro stuvades det om i laget och man satte in Astrit Ajdarevic som en playmaker, och då fick DIF igång sitt anfallsspel ännu bättre – som om det inte var bra redan. Man lekte med ÖSK (3-0) och vann enkelt, det borde var mer än dessa siffror då man fullständigt dominerade matchen.
.
Ajdarevic satte bollar på den grymma Buya Turay – eller på de vassa offensiva yttrarna med speed, Det gjorde så att ÖSK inte hade något att hämta.

Jag tror DIF fortsätter spela på det här viset, Ajdarevic med mycket boll som han sen fördelar framåt mot tre mycket konstruktiva spelare. Jag har svårt att se hur IFK Göteborg ska få stopp på det här spelet. Hur man ska hänga med på ett snabbt konstgräs.

DIF har tyvärr ett par tunga frågetecken, det är att nye vasse ytterbacken Witry som utgick skadad under fredagens träning. Annars ser det klart bra även om en sådan som Jacob Une Larsson saknas igen. Försvarsbiten är inte bra i Djurgården, det är deras svaga länk är just nu, men mitt spel som bookmaker gör att vi vinner även på krysset, även om jag tror att Djurgården ska vinna.

IFK på G, trots allt strul i klubben, kan de plocka en pinne ikväll?

Ni vet att det är kaos i gamla anrika IFK Göteborg, pengarna är slut och laget består av egna produkter – vilket givetvis är kanon om det går bra för laget. Göteborg förlorade i första omgången mot AFC Eskilstuna i en av de tråkigaste matcherna som spelats i allsvenskan de tre senaste åren. Men precis som Djurgården, vann IFK Göteborg i andra omgången med en säker hemmaseger (3-0) mot ett Elfsborg  som blandar och ger. IFK Göteborg har lyckats skrapa ihop lite pengar och med det plockat in fanatiska och sjukt duktiga Lasse Vibe som gör comeback i den blåvita tröjan – detta är en förstärkning som skulle plats i vilket annat lag som helst i allsvenskan – ja även MFF och Häcken. Det är givetvis svårt att nu komma in i ett yngre lag utan fixstjärnor, vi får se hur bra Lasse lyckas denna gång i sin återkomst som Messias.

Att det ska vara tomt på bankkontot för att man i allsvenskan ska satsa ungt och ur egna ledet är ju tråkigt och rent av horribelt, men det går igen även i Svenska landslaget som kör vidare med en fullt karate sparkande Andreas Granqvist och en sköldpadda i Sebastian Larsson. Nu blir det ju bra att man tvingas släppa fram de fantastiska talanger som Göteborg har och att de verkligen får chansen i truppen.

Ett sådant namn är unge Benjamin Nygren som från sin anfallsposition låg bakom alla målen i 3-0 segern mot Elfsborg. En spelare som Djurgården verkligen får se upp med i dagens match. Nu kommer man för spel på plastgräset och detta ska inte gynna Göteborg, det kan gå lite för snabbt för grabbarna från fiskestaden. Jag tror trots detta inte att det kommer bli någon enkel match för Djurgården.

Även om jag tror att IFK kommer att tillhöra bottenskiktet i serien så länge man har den stora krokodilen Poya som tränare, så kan man stå emot bättre lag, det visade man mot Elfsborg senast.

Varning för!

Det är i början av serien och det är också därför min insats inte är högre, jag tror starkt på Djurgården i år. Med nya spelare och riktigt bra tränare kommer de hamna bland de fyra förta lagen. Det som är problemet är försvaret och det problemet är just nu, det skrämmer mig lite. Göteborgs unga gäng har en medgång med senaste segern och det gör att de är farliga, när de väl ligger under tappar de spelet och det blir svårare att få fram en forcering om man jämför med att ha äldre rutinerade spelare. Ett svårt spel med en lägre insats som kompletterar mitt backa spel som också ligger på sidan.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen