fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Paris kan säkra titeln, jag hittar ett riktigt bra boka spel ikväll!

Publicerad

on

När vi kommer summera april månad så kommer jag att sitta och reta mig att jag spelar ett över/under spel på en match i superettan. Igår så förlorade jag aprils tredje spel av tjugotvå spelade. Det är fortfarande en bra ledning jämfört med de andra spelarna när vi gå in på sista halvan av månaden. Eller vad sägs om 19 vunna och endast tre förlorade sen första april! I de förlorade är det ett backa spel=spelare och två boka spel=bookmaker. Alla spel har varit på den vanliga 1X2 marknaden utom gårdagens spel. Nu kommer det en härlig påskhelg med massor av fotboll. Att tappa disciplinen under en sådan helg är lätt. Jag kommer givetvis fortsätta med max två spel per dag, målet är fortfarande att sätta tio raka under de sista veckorna i april.

Nu dags att fokusera på kvällens spel. Även ikväll är CL, men jag hoppar detta även om jag ser ett riktigt bra spelvärde i att boka Porto, jag tror nämligen inte att de vinner. Men jag har hittat ett bättre spel i Franska ligan som jag prioriterar. Jag kör ännu en gång på Betfair Exchange – jag kör bara på Betfair Exchange då jag inte ser några andra alternativ. Vi spelare mot andra spelare, fortfarande bäst påläst vinner.

Nantes – PSG

Spelförslaget;

Liga: Ligue One / Land: Frankrike / Spelplats: Stade de la Beaujoire (Nantes) / Spelstopp: 17/4 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 4,2 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Nantes ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om PSG vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Nantes vinner. Då förlorar jag oddset 4,2 x insatsen 1000 kr – insatsen = 3200 kronor.

Nantes behöver tre poäng, men får svårt ikväll!

Nantes spelar ikväll hemma på Stade de la Beaujoire, där man nu tar emot seriens bästa lag i form av PSG och om man jämför hemmalag och bortalag så är man trots allt riktigt bra hemma, men det är bara en jämförelse med sin bortastatistik S 15 V 6 O 4 F 5 M 26:19 P 22, ger en trettonde plats i tabellen inför kvällens match mot PSG, när det gäller hemmaplan. Totalt så placerar man sig på en femtonde plats S 31 V 9 O 7 F 15 M 35:40 P 34 i ligan och man behöver fortfarande ta poäng för att vara helt säkra på att klara kontraktet. Dijon ligger på kvalplatsen (M 24:48 P 25) och Guingamp under strecket (M 23:57 P 24) med sex omgångar kvar. Lägg också till att laget form är urusel S5 V1 O1 F3 M 4:6 P 4 och att ta poäng i detta läge är press som heter duga. Detta gör det givetvis inte lättare när man nu möter serieettan som går för att klara seriesegern. 

Nantes öppnade säsongen starkt, men har fallit ner kraftigt i tabellen. Laget har visat prov på en varierande formkurva. Laget hade en period med noll vinster på sju ligamatcher, Sen vände det och man hade plötsligt tre raka. Nu står alltså serieledande PSG för motståndet. Att man ska ta alla tre poängen i denna match ser jag som otroligt liten och vårt spel som bookmaker kommer sitta perfekt.

PSG tar hem seriesegern vid vinst ikväll!

PSG trampar in på Stade de la Beaujoire för att säkra serieguldet. Det är dock ett skadeskjutet bortalaget som reser till Nantes. Storstjärnorna Edinson Cavani och Neymar missar matchen på grund av skadeproblem, även Thiago Silva och Di Maria är skadade och därmed otillgängliga. Sedan är det två spelare som är avstängda, det är Juan Bernat och Marco Verratti. Så giganten PSG är rejält reducerade inför kvällens möte, och det är inga dåliga spelare som är borta i denna match. Trots detta besitter bortalaget en bra bredd i spelartruppen. Med alla skador och avstängningar måste supertalangen – superstjärnan Mbappe leverera. Han har mäktat med hela 27 mål vilket gör honom till självklar skytteligaledare och ikväll måste han frälsa PSG, när det är så många som är borta ur startelvan.

PSG har chans att säkra ligatiteln genom att besegra Nantes, något som borde motivera Paris spelarna rejält. I senaste matchen fick PSG sin största förlust på hela 2000 – talet. Laget mötte Lille borta (5-1) och serietvåan fullständigt krossade det annars så fantastiska PSG. Nu drog visserligen PSG på sig ett rött kort i 36:e minuten och detta var därmed den främsta orsaken till det höga antalet insläppta mål tillsammans med deras urusla försvarsspel. Nu måste storklubben upp till bevis i mötet mot Nantes. Jag kan inte se att PSG ska åka på ännu en smäll, klarar man kryss eller vinner så sitter spelet och vi dubblar pengarna.

Varning för!

Jag kan varna för att PSG har en hel drös med startspelare borta i kvällens match, samtidigt så har man en klart godkänd bänk att ta ifrån. PSG kan inte gå ut som de gjorde i förra matchen och tro att det går av sig själv. Nu måste blåstället på för att säkre guldet. PSG kommer få det tufft, men de ska inte förlora denna match.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen