fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Ett lunchspel i Danska nedflyttnings ligan bokas på Betfair Exchange

Publicerad

on

Igår hade jag lyckan att få en information innan matchstart i det rekade spelet Nantes – PSG att PSG laget även hade sin stora stjärna Mbappè borta. Det var en av våra eminenta läsare som följer sidan som kom med informationen och mycket riktigt när laguppställningen kom fanns han inte ens på bänken – tydligen ligger det någon schism bakom. Denna information som jag inte själv hade, räddade upp spelet och jag stängde spelet med cash out 50 minuter innan matchstart, utan att förlora några pengar. Jag lade också ut informationen på vår sida och hoppas att ni som följer spelen också stängde! Att vi spelare hjälper varandra gör att det givetvis blir lättare att hitta rätt spel när vi spelar på Betfair Exchange – matchen slutade för övrigt med en Nantes seger (3-2). En stor fördel med Betfair Exchange är cash out funktionen, att kunna stänga spel gör det lättare att rädda ett spel som är på väg att gå fel, men också som i denna match stänga när laguppställningarna kommer. Eller ta ut pengarna vid en eventuell vinst. 

Nu är det den så kallade stilla veckan, inte påskveckan som många tror, den börjar inte förrän på påskdagen. Men det är absolut inte stilla veckan på spelmarknaden. Hela helgen är det fotboll och det ska verkligen bli trevligt att få grotta ner sig i det heta utbudet som finns under helgen.

Jag börjar med ett tidigt lunchspel som spelas nu under skärtorsdagen och tar den från den Danska nerflyttnings serien. Då det snart är avspark, blir det en snabb rek. 

Aarhus – Sönderjyske

Spelförslaget;

Liga: Danska nerflyttnings serien / Land: Danmark / Spelplats: Ceres Park (Aarhus) / Spelstopp: 18/4 kl 12,00 / Insats 600 kr / Boka Odds = 3,5 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Söderjyske ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Aarhus vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Söderjyske vinner. Då förlorar jag oddset 3,5 x insatsen 600 kr – insatsen = 1500 kronor.

Aarhus tar tredje raka segern!

När man idag går ut med tidig match i Danmark så är det bland annat i nerflyttnings serien. Här tar ett just nu överlägset Aarhus emot Söderjyske. Senast lagen mötte varandra var för tre dagar sedan och det slutade då med en bortaseger för Aarhus (0-1), det var en jämn kamp där faktiskt Söderjyske hade övertaget men där Aarhus gjorde matchen enda mål i fyrtionde minuten genom Mortensen. Aarhus ser riktigt bra ut och leder också denna så viktiga serie S 29 V 9 O 11 F 9 M 37:36 P 38, detta är sex poäng före Horsens (32 p) som jagar och Söderjyske på tredje plats och just nu nerflyttning S 29 V 7 O 8 F 14 M 31:42 P 29. Detta gör att matchen får en extra nerv idag, Söderjyske måste helt enkelt vinna och Aarhus vill givetvis inte släppa Söderjyske närmare. Även om Aarhus just nu är relativt överlägsna i serien så går det lite upp och ner för laget, på de fem senaste har man faktiskt förlorat två S 5 V 2 O 1 F 2 M 8:7 P 7 där man dessutom släppt in hela sju mål. Hemma borgen är inte så mycket att luta sig mot om man tittar på de fem senaste S 5 V 2 O 1 F 2 M 7:6 P 7, men då har man faktiskt mött riktigt bra lag som nu spelar i slutspels serien. Bland förlusterna finns matcher mot Midtjylland (1-2), Odense (1-2) och ett kryss mot Vejle (2-2).  De två senaste matcherna man spelat har varit borta och med målskillnaden (0-4) Horsens (0-3) Söderjyske (0-1) så får man äntligen beträdda Ceres Park. Nu som favoriter, här ska man åtminstone ta en poäng och då sitter spelet eftersom vi vinner både på kryss och hemmaseger.

Söderjyske letar form borta!

Söderjyske jagar poäng för att klara sig kvar, det är ett hårt ansatt lag som går ut till match, just nu ligger man på en nedflyttningsplats med tre poäng upp till Horsens. De fem senaste spelade är inget bra facit S 5 V 1 O 1 F 3 M 5:8 P 4, vilket gör att det är ett darrigt lag som kommer ut mot Aarhus idag. När man dessutom förlorade förra matchen hemma (0-1) så måste man få det att lossna idag – mot samma lag dessutom. På bortaplan har man inte rosat marknaden S 5 V 0 O 1 F 4 M 2:11 P 1, vilket gör att jag inte tror laget kommer fylla på sin vinstrad idag. man kan spela kryss. Vinna – nä inte i denna match!

Varning för!

Det är ett konstigt seriesystem de har i Danmark, uppflyttning, nerflyttning och mästerskapsserie. Nu hamnar vi i en otroligt viktig serie, där allt givetvis kan hända, det är inga topplag vi har att göra med, men det är lag som vill spela vidare i högsta ligan, med detta sagt så är det ingen given klar Aarhus seger. Men det kommer bli poäng hemma mot ett svagt bortalag och det räcker!

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen